nasıl anlicaksın ban dalgasının olduğunuScript kullanıyorsun Riot ban dalgasını aktifleştirdiğinde her scriptde olduğu gibi ban yiyeceksin ondan ne kadar legit göründüğünün önemi yok ha sadece ne kadar çok raporlanırsan ban sırasında o kadar öne çıkarsın ama öyle ya da böyle ban yersin Ban dalgasının ne zaman gelip gittiğini kestirip 2 hafta kadar o süreçte kullanmasan yeterli olur eğer Exploit kullanmıyorsan hoş 1 kere bile olsun exploit kullandıysan ban dalgasında riot tıklatır orası ayrı
evet bayağı bir düşer. ama windsharp kullanırsanız yinede algılayabiliyor sistem. belli etmesseniz yani adamlar sizi reportlamassa yeterlidir lpreborn için.Script kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?
Kanka evadeyi kapat jinx ezreal gibi herolarda sakın base ult kullanma ve elinden geldiğince spaceye az basmaya çalış çünkü bastığın zaman mauseyi nereye götürürsen saniyesinde oraya gidiyor hero saniyede 100 tık atıyormuş gibi çok belli oluyorScript kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?
Düşüyor bu arada ama birazda rakibin repleme ihtimaline göre degisiyor kimisi hile olmasan bile repliyor buna dikkat etmeye çalışırsan sıkıntı olacağını sanmıyorumScript kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
bu ban dalgalarını ogrenme yolumuz var mıScript kullanıyorsun Riot ban dalgasını aktifleştirdiğinde her scriptde olduğu gibi ban yiyeceksin ondan ne kadar legit göründüğünün önemi yok ha sadece ne kadar çok raporlanırsan ban sırasında o kadar öne çıkarsın ama öyle ya da böyle ban yersin Ban dalgasının ne zaman gelip gittiğini kestirip 2 hafta kadar o süreçte kullanmasan yeterli olur eğer Exploit kullanmıyorsan hoş 1 kere bile olsun exploit kullandıysan ban dalgasında riot tıklatır orası ayrı
Sezon öncesi , sonu ve başı geneldebu ban dalgalarını ogrenme yolumuz var mı![]()