Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cha da olursun e spor takımında da oynarsın (örnekleri var) ama şuan değil. eskiden lazysharpın yeni çıktığı zamanlarda oyun ban atmıyordu. aylarca oynayabiliyodun. mastera çok yaklaştım ban yedim. windsharp la da baya oynadım onda da plat 1 de ban yedim. bunların hepsi unrankedden çıkma hesaplar. ama şuan değil bi lig yükselmek küme yükseldiğinde ban yiyosun. eskisi gibi özen gösterilmiyor scripte. kimse kusura bakmasın bu benim fikrim. gece atıyosun sabah ban yiyosun. hiçbişey eskisi gibi değil.
Lazysharpta vs değilde farklı platformların ürünleriyle boost yapıp hala satıyorum oyun bilgiside önemli tabi ama bir şeyler kafanda oturunca rahatlıkla çıkıyorsun
Dediğiniz konuda challanger olan var ama şöyle söylemek istiyorum, Hesabınızın ban yememesi için 5 Oyun script 2-3 yun normal atın hesabınız ban yemiyor
artık scriptler daha kolay anlaşılıyo 1 kez kullandıysan zaten karşıya gelen adamın sc olduğunu direk anlarsın gold eloda bile çok var yüksek eloda oynatmazlar
I am in silver 3 will i get banned with going to gold4? Or even plat
Post automatically merged:
[QUOTE = "juabonz, post: 3526842, member: 2376508"]
It does not make it used that much, it is obvious in the upper eloes
[/ QUOTE]
So o won't get banned with low elo like plat?
Post automatically merged:
[QUOTE = "taatwo2, post: 3526850, member: 2297025"]
scripts are easier to understand now, if you have used it 1 time, you will understand directly that the man who comes across is sc, even in gold elo, they will not play it in high elo
[/ QUOTE]
Is more of people feeding and unable to carry