1 aymı hıc alakam olmadıgı ıcın bılmıyorumda o sekıldeyse ne gerek var para vermeye deılmı onceden cok uzun sureler ban atmıyor dıye bılıyordum paralı sc lerı sımdı boyleyse lol gelısmıs demektırParalılarda bile en fazla 1 ayda ban yiyorsun cha çıkamazsın artık.
eskıden yapan baya vardı ama şimdi report yemeye de bakmıyorkı mubarek oto ban atıyor 2 3 gun dayanıyor carlar su anŞimdi zor report yersen 2 hafta içinde ban yiyosun çabuk tespit ediyorlar. Öyle yapan birini de görmedim daha
trde satılan "yasal" bayilerden alınanlar ve asıl ünlü platformların çoğu artık 1 2 ay dayanabiliyor ama çok farklı platformlarda var çoğu kişinin bilmediği yüksek eloda hala çok fazla scriptli oyuncu var öenmli olan bir yerde kullanıcı azlığı ne yazık ki1 aymı hıc alakam olmadıgı ıcın bılmıyorumda o sekıldeyse ne gerek var para vermeye deılmı onceden cok uzun sureler ban atmıyor dıye bılıyordum paralı sc lerı sımdı boyleyse lol gelısmıs demektır![]()
anladım yanı o kadar ban atmıyor dıye kullanılan hılelerın bıle sonu gelmıs demektrde satılan "yasal" bayilerden alınanlar ve asıl ünlü platformların çoğu artık 1 2 ay dayanabiliyor ama çok farklı platformlarda var çopu kişinin bilmediği yüksek eloda hala çok fazla scriptli oyuncu var öenmli olan bir yerde kullanıcı azlığı ne yazık ki
çoğu artık o şekilde private bulabilirsen güvenlir bir yerden anca onunla ban yemezsin, ban wave vs dokunmadı bana aldıgım yerin ürününü kullandıgım hesaptaanladım yanı o kadar ban atmıyor dıye kullanılan hılelerın bıle sonu gelmıs demek![]()