Script kullansam ne kadar sürede ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Main hesabımı yeni sezonda elosunu birazcık yükseltmek istiyorum lakin şu ana kadar 3 maç girdim hepsinde illa biri script çıktı -3 LP de kaldım.
Post automatically merged:

Script kullanmaya değermi?

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ban olayı farklı işliyor çok fazla belli edersen ve çok fazla report edilirsen banlanman 1 haftayı bulmaz ama benım gibi belli etmeden oynarsan ban yemezsin ben 2 ay kullandım ban yemedim ama bu demek değildir ki ban yemeyeceğiz er ya da geç her türlü ban yiyeceğiz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam forumu biraz araştırsana her gün bir soran illaki çıkıyor bu soruyu adam yazmış 1 haftayla 1 ay arası diye ama şu sıralar fazla ban atıyor 2-3 günde ban yersin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ban yeme olasılığını göz önünde bulundurarak bunu yapman gerekiyor. Eğer gerçekten değer vermek istiyorsan ve uzun süre kasmak istiyorsan. Kullanmak mantıklı olmayabilir. Ama sana kalan bir iş gibi gözüküyor.

Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1 hafta, 1 ay+ kanka öyle yazıyor LazySharp konusunda.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban olayı farklı işliyor çok fazla belli edersen ve çok fazla report edilirsen banlanman 1 haftayı bulmaz ama benım gibi belli etmeden oynarsan ban yemezsin ben 2 ay kullandım ban yemedim ama bu demek değildir ki ban yemeyeceğiz er ya da geç her türlü ban yiyeceğiz
Hocam şöyle demek istedim 1 2 hafta kullansam sıkıntı olurmu low ayarlarda.
Post automatically merged:

Ban yeme olasılığını göz önünde bulundurarak bunu yapman gerekiyor. Eğer gerçekten değer vermek istiyorsan ve uzun süre kasmak istiyorsan. Kullanmak mantıklı olmayabilir. Ama sana kalan bir iş gibi gözüküyor.
Hocam script geliyor karşıya -3 LP deyim çıldırmak üzereydim en son.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Şimdi şöyle, ban süresi değişken. 1 hafta da banlanabilirsiniz, 1 günde de, 1 saatte de. Kesin bir zamanı yok yani ban süresinin deneyip kendin test et, öğren. #Kilit

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
max 1 ay min 1 hafta ban kacınılmaz eğlence için açabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...