Sevdiğim Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
uzun uzun bakıyor yanına geliyor ilgi gösteriyorsa açılmanı bekliyodur yada senden ilgi bekliyodur...

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
oldu konuştum şöyle konuştum ailemi sordu bende ona sordum dedim nerelisin bide 2 -3 kez dedimki senin gibi güzel bir kız neden böyle yapıyor dediğimde gülüyordu seviniyordu
direk söyle :brainfree: şiirle falan uğraşma ilkokul çocuğu gibi veya cafeye falan götür orda söyle

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
knk bak şöyle kız bazen beni çağrıyor bazen ben dururken yanıma geliyor ve ben herzama onun gözlerine bakıyom bana yumruk atıyor izin veriyom Sence Bu Nasıl Bir Başlangıç ?
ulan psıkopat yumruk atıyor ızın verıyorum ne nası bı tursun sen abartma fazla gel ole yapcaksan haftalık 100 tl vereyim ben atayım sana D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
knk bak şöyle kız bazen beni çağrıyor bazen ben dururken yanıma geliyor ve ben herzama onun gözlerine bakıyom bana yumruk atıyor izin veriyom Sence Bu Nasıl Bir Başlangıç ?
bu mesajı görmemişim yumruk falan atıyosa kanka olursunuz çok yakın olarak görüyo kız seni

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
oldu konuştum şöyle konuştum ailemi sordu bende ona sordum dedim nerelisin bide 2 -3 kez dedimki senin gibi güzel bir kız neden böyle yapıyor dediğimde gülüyordu seviniyordu
aynen şiirle filan uraşma direk söyle kabul edecektir büyük ihtimal senden hoşlanıyor ve açılmayı bekliyodur

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
valla ayn öyle bende utanmıştım demedim kız biriyle çıkıyordu dedim seni seviyorum dedi bende seni ama keşke önceden deseydin erken davransaydın fln diyordu duygulandım orda 2 litre yaş geldi gözümden :cryangry::cryangry:
krdsm ben hala diyemedim lise bittiartık göremiyom da :cryangry::cryangry:

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Knk tipin bozuksa irme o işlere :( birazda edebiyat katayım ( bazı kıxlar iç güzelliği sever )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...