Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
friendzone bide üstüne uzak mesafe olmaz hocam gerçekten friendzone yine bi şekilde çözülürde mesafe gerçekten olmuyor hocam.Benimde uzaktan ilişkim oldu kız bi anda farklı şehire taşındı 1.5sene falan çok samimiyet bozulmadı ama sonra bi anda birbirimizden soğumaya başladık en sonunda da kıza yazasım bile gelmeyince ayrıldık ama gerçekten zor bişey uzaktan ilişki yani ne biliyim sarılamamak onla sadece sanaldan vakit geçirmek kolay şeyler değil
yani ilişki için yorum yapmak çok mantıksız geliyo bana ama deneyimlediğim en önemli şeylerden biri uzak mesafa ilişkisi kadar boş bir şeyin olmadığı sana önerim dahada ilerlemeden bitir derim uzak mesafa büyük sıkıntı herzaman
sevilen kıza açınılmaz anlayın şunu artık gider arkadaş olur konuşursun zamanla niyetini ufak ufak belli ede ede onun niyetini anlarsın olursa olur olmazsa olmaz gidip tık diye söylenmez
kanka o hataya düşme aynısını yaşadım ben aşık olmuştum zamanla o ise arkadaş değildik ama sevgili de degıldık en sonunda acıldım dedım ıste senı sevıyorum hoşlanıyorum o da dedi ki ben hiç öyle düşünmedim sneın hakkında cok üzüldüm falan filan e dedim arkadaş yada kanka gibi davranmadın hiç 1 kere bile kanka demedın dedim. o da öyle insanım dedi flörtöz biriyim bi sana değil herkese böyleyim demişti..
işin sonu buna benzer olacak kanka sakın söyleme sal gıtsın arkadaş ayağı yapacak kesin
bir kız seviyorsa bunu çok belli eder sana baktığında güler ama hoşlanıyorsa sadece bakışlarıyla belli eder friendzone atıyorsa onu boş ver veya arada friendzone atıyor bazen de cilve yapıyorsa yine bırak çünkü o ne istediğini bilmeyen aklı başka yerde olup yanındakiyle zaman öldürmeye çalışandır ne istediğini bilmeyen insan her şekilde kaybediyor hoşlanıyorsan ve onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan söyle gitsin ne kaybedersin
ağırdan al knk cok belli edince kızlar da şeh hissi uyanıyor farkına varmıyorlar ama ben başka birine gidiyim her türlü o gelecek bana zaten hissi oluyor kızlarda
Kral iyi düşünmen lazım. Aynı olayı yaşadım uzak mesafeydi çok aşıktım onun da aşık olduğunu düşünüyordum ama bir bakmışım friendzone yemişim. Unutması 6 - 7 ay sürdü. Ondan başkasını bulamayacağını düşünüyorsun fakat karşına daha iyi biri çıkınca anlıyorsun. Kıza açılmak istiyorsan direkt söyleme, biraz sohbet muhabbetten sonra buluşmaya çağır. Kabul ederse büyük ihtimalle hoşlanıyordur. Ona göre gerisini sen getirirsin.