Ben içmiyorum bırakalı birkaç yıldan fazla oldu. evet haklısın bir şeyi bırakmak insanın kendisine bağlı, fakat bazen işe yaramadığı oluyor bazen bazı şeyler için ilaç arar insan, benim ilacım spordu.
Ben içmiyorum bırakalı birkaç yıldan fazla oldu. evet haklısın bir şeyi bırakmak insanın kendisine bağlı, fakat bazen işe yaramadığı oluyor bazen bazı şeyler için ilaç arar insan, benim ilacım spordu.
Bende çok denedim 3 yıldır bırakmayı deniyorum. Çeşitli yöntemler denedim sakız, Sigara bıraktırma hattı, Hastahanelerdeki merkezlere gittim, akapunktur ile bırakmayı bile denedim ama kesinlikle irade meselesi dişini biraz sık dostum. Şuanda 3 aydır sigara içmiyorum arkadaşlarım bıraktığımı bildikleri için yanımda içmiyorlar, sigara kullanılan ortamlardan uzak duruyorum. İnşallah hepiniz bırakırsınız. Sevgilerle...
Kafanda sigarayı bitir ve her sigara aklına geldiğinde bir bardak su iç. Ben bu şekilde bırakmıştım. İlk başta zorlansam da kendimle inatlaştım ve bıraktım.
Kankacigim ben sigarayi birakmak icin sigaradan tiksinme formulunu uyguladim. aliyorsun bi camel black yada marlboro touch grey iciyorsun ve tad berbat her sey berbat yavas yavas soguyorsun sigaradan azaltiyorsun. tamamen birakmak icin vucuduna alistirdigin nikotin miktarini baska besinlerden alman gerek (patlican yemekleri etc)
Sigarayi birakip sakiz cigneyebilirsin eger agiz tiriyakiligin varsa.
tam boyle sigara icmek istediginde bol naneli bir vivident at agzina sigara icesin kalmiyor pek.