Süper Üye
Bende bu yöntemi bir süre denemiştim, bende hiçbir işe yaramamıştı, tabii bir şeyi bırakmak iradeye bağlı herkes aynı iradeyi sergileyemeyebilir.hep sakız çiğne ve sigara alma
Bende bu yöntemi bir süre denemiştim, bende hiçbir işe yaramamıştı, tabii bir şeyi bırakmak iradeye bağlı herkes aynı iradeyi sergileyemeyebilir.hep sakız çiğne ve sigara alma
dostum hiçbirşey yapmadan da bırakabilirsin bu sana bağlıBende bu yöntemi bir süre denemiştim, bende hiçbir işe yaramamıştı, tabii bir şeyi bırakmak iradeye bağlı herkes aynı iradeyi sergileyemeyebilir.
Ben içmiyorum bırakalı birkaç yıldan fazla oldu. evet haklısın bir şeyi bırakmak insanın kendisine bağlı, fakat bazen işe yaramadığı oluyor bazen bazı şeyler için ilaç arar insan, benim ilacım spordu.dostum hiçbirşey yapmadan da bırakabilirsin bu sana bağlı
spor yaparak en iyisini yapmıssınBen içmiyorum bırakalı birkaç yıldan fazla oldu. evet haklısın bir şeyi bırakmak insanın kendisine bağlı, fakat bazen işe yaramadığı oluyor bazen bazı şeyler için ilaç arar insan, benim ilacım spordu.
reis nasıl hem 18 yaşında hem 30 yıl önce bırakmış hissediyosun garip bir his olmalı.Ailenizle vakit geçirmeye çalışın ve mümkün olduğunca stresten kaçının. 30 yıl önce sigarayı bıraktım ve bugün bile hissediyorum