Sıkılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynı durumdayım sadece senden 6yas buyugum okul iş yok boş boş otuyorum evde

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hayatım aşırı kötüye gidiyor dostum ama yinede mutlu olabileceğim şeyler arıyorum ve buluyorum umudunu asla kaybetme

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hayatına bir hedef koymalısın. başka türlü geçmez bu durum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sıkılmanızın değerini aslında ileri ki yaşlarınız da çok iyi anlayacaksınız ileri de o kadar meşgul olacaksınız ki ne kendinize,kız arkadaşınıza,ailenize,dostlarınıza hiçbir şeye zaman ayıramıyacaksınız. O yüzden güzel boş günlerimizin değerini anlamak gerek. Hatta boş demişken bu zamanlarınızı boş geçirmeyip kendinizi bir şeyler ile geliştirirseniz ileri ki hayatınızda eşinize dostunuza ayıracak zamanınız olur çünkü iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Üye
2 HİZMET YILI
Herkes "hobi edin, arkadaş edin, sosyalleş, şunu yap bunu yap" diyor fakat problem şu ki bunların nasıl ve ne sorularını sosyal medyada cevaplayan gerçekten yok. "Hobi edin?" hangisini? Kendi kendime resim mi çizeyim yoksa cidden belediyenin resim kursuna mı yazılayım? Enstrüman deseniz yıllardır çaldım bir faydasını gördüğümü hatırlamıyorum. "Arkadaş edin?" Nasıl? YouTube'da tutorial'ını hayatında hiç arkadaş edinmemiş biri bile izlese bunun doğru bir arkadaş edinme şekli olmadığını fark eder. "Sosyalleş" tam olarak neyle? Nerede? Ki insanlar nasıl sosyalleşiyor ki? "Farklı farklı hobiler edin" cidden insanların tenis oynamasını veya aslında ne sosyalleşmesine ne de bir işine yaramayacak hobiler edinmesini mi bekliyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hobi edin ve kendini geliştirmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kendini gelişterebileceğin ve merak duydupun şeyleri herhangi bir yeteneğin varsa onu geliştir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence arkadaş çevreni degiştirmeyi deneyebilirsin sonuç olarak daha yapmadığın bi ton şey olduğuna eminim ve arkadaşlar o yapmadığın şeyleri bulmanda yardımcı olacaktır

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
kankam valla bende sıkıldım ev iş pc bu yaz cok sıkılım ne dışarı biyerleri gezdim nede cıktım baya kötüydü

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam kalkıp kendine gel ve git biraz spor yap yüzme olsun fitness olsun nereye kadar böyle devam etcek fiziksel ve sosyal aktivitelere hayatını ayır birazcık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende genellikle seninle aynı sorunu yasıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...