Duyuru Sitemizden İndirme Yapmadan Önce Lütfen Okuyunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
başka konulardan indirme yapmak hiç güvenli değil ! bencede indirmeyelim sadece loader güvenli :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eyvallah abi bende bunu arıyordum adamsın

cok iyi bi forum be

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o kadar site var gidip indirin bakın pcnize ne oluyor ben burdan başkasına güvenmem arkadaş

Üye
8 HİZMET YILI
Eyw ZAmanında Çok Virüs Yedim Artık Akıllandık Ama Yine Bazen Rahat Durmazsak Yine Bulaşıyor :)

Yinede Bilgi Verdigin İçin Eyw.Kardsm Saol :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yaw Abi Ben Hile Paylaşıyorum. Konuda Resim / Anlatım / Not/ İNDİR & VİRÜSTOTAL / Video Herşey Var.

Moderatöre Bildiriyorum Konuya Tag Koyması İçin. Hiç Tık Yok. Yanıtta Vermiyorlar. Benimle Hiç İlgilenmiyorlar. Kendileri Konu Paylaşınca Oto Koyabiliyorlar. Bizim Hakkımız YEniyor Burda!!!!
Gün Gelir Emeğinin Karşısını Alırsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu adam kadar kralı yok ki hacı, milletin admini, kurucusu hileye de virüs ekler...

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler virus totale güvenmeyin birde siz taratın pcnizde :)

Üye
10 HİZMET YILI
Legend onlinede artık zenginlerin sözü geçiyor benm 10 ayda kastıgımı adam az bir miktar nakit çekerek geçiyor ve etkinlikleri yapmak için genelde oyuna para vermek lazm yoksa çok sıkıntı çekiyoruz legend onlinedede bir hile çıkarırsanız çok güzel olur ve 1 haftadır memory loader i indirmeye çalısyorum download memoryhackers net sitesine girmeye çalıştıgımda baglantı sıfırlandı diyor yardım edermisiniz

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba sayın memoryhackers.org üyeleri, son bir kaç aydır sitemizde olağandışı durumlar olmaktadır. Kendini akıllı zanneden bir kaç arkadaş gerek konu açarak yada gerekte yorum atarak hile linki vermekte ve bazı acemi üyeler bu linke hile bulacağını umarak girip indirip exe yi açtıktan sonra bilgisayarları virüs yemektedir.

Peki bu virüsler size ne yapabilir:
*
Bilgisayarınızın kontrolünü ele geçirebilir.
*Facebook-youtube yada wolftü-hoonds (yada her ne oyun oynuyorsanız) hesaplarınızı çalabilir.
*Kredi kartı bilgilerinizi çalabilir
*Bilgisayarınızı bot ağına düşürebilir.

Bu yüzden sitemizde indirme yaparken lütfen dikkatli olunuz. Eğer virüs yemek istemiyorsanız takip etmeniz gereken şeyler şunlardır:

1-Yöneticilerin,yetkililerin paylaştığı linkler,konular güvenlidir. Fakat üyelerin paylaştığı konular güvenli değildir. Bu hileleri moderatörler onaylamadan lütfen indirmeyiniz.
2-
Virüstotal linki konulmamış yada sahte virüs total konulmuş indirme linklerini lütfen indirmeyiniz. Sitemizde üyelerin virüstotalsiz dosya paylaşımı tamamen yasak olup, bu tür linklere rastladığınızda lütfen konuyu rapor edip bizi bilgilendiriniz.
3-İndireceğiniz dosya yeni üyeler tarafından paylaşıldıysa çok dikkatli olunuz. Demek istediğim eğer indireceğiniz dosyayı paylaşan kişinin güvenilirliğine ve site geçmişine inanmıyorsanız, indirmeyin. İndireceksenizde virüstotale aldanıp hemen açmayın. Kesinlikle önce virüs taramasına sokunuz.

Bilgilendirme: Bazı arkadaşlar hileleri ***** yemesin diye hileyi packlemekte ve packlediklerinden dolayı hile virüs olarak algılanabilmekte. Bu gibi durumlarda şunları yapın:

*Eğer hile yeni bir kullanıcı tarafından paylaşılmışsa sakın indirmeyin.
*Eğer hile linki başka bir konuya yorum olarak atılmışsa sakın indirmeyin.
*
Hile yöneticiler yada moderatörler tarafından paylaşılıp virüs total bilgilendirmesi yapıldıysa indirebilirsiniz.

Lütfen dikkatli olunuz arkadaşlar. Biz şuan türkiyenin en iyi hile üreten/paylaşan sitesiyiz. Adımızı lekelendirmeye çalışanlar çok olucaktır. Sitemizde yoğun bir üye girişi var. Bu üye girişinden faydalanmak isteyen çok keyloggerci vs. olacaktır. O yüzden bilinçli olmanızda fayda var.

Özetlersek:
1-
Güvenmediğiniz kişilerin hilelerini indirmeyin
2-
Hile eğer yönetici tarafından onaylanmadıysa ve Çalışıyor ibaresi yoksa indirmeyin
3-
Hile başka bir konuda YORUM olarak linki paylaşıldıysa indirmeyin
4-
Virüstotal taraması yoksa indirmeyin
5-
Virüstotal taramasıyla linkteki rarın ismi farklıysa indirmeyin.

Olduki virüsü yediniz, Nasıl kurtulacaksınız ?
SpyWARE Terminator indirebilirsiniz arkadaşlar. İnternetten linkini bulabilirsiniz. Ama tabiki en temiz yol "format" atmak ve yaptığınız hatalardan ders çıkarmak olacaktır.
Sorum var Bot ağı nedir???

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
:) kanan varmı hala geçen veledin biride survermonkey üzerinde bana insta hilesi diye yutturmaya çalışıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...