Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bazı oyunlar bir yerden sonra sıktığı için hile kullanıyorum sadece battlefield 5'te kullanma ihtiyacı duyuyorum çünkü battlefield serisinin hepsi hile...

Çok nadir hilesiz oynayan var onlarda oyunda saf saf takılan kısım oluyor...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bagımlılık başka bişey degil her oyunda kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oynamayı bilmeyen ve başaramayan bir insan oyundan keyif almaz ama hile işin içine girince insan kendini tatmin ediyor ve bu keyifli hale geliyor.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
uzun süre hile kullandıktan sonra hilesiz maç girerseniz eğim diye bişey ortada kalmaz bence böyle ,ve hile kullanmak hastalıktır...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bencede alışkanlık sigara gibi yapmassann olmuyo 1 kere kulllandım hep kullanma isteği var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyunları kendi emeğinle iyi oynamak bambaşka bir zevk ama oyunlardan sıkılmış ve artık iyi oynamak için çaba ve vakit harcamak istemediğim için oynadığım çoğu oyunu hileyle oynamaya başladım ve benim için bir nebze bağımlılık gibi oldu artık eskisi gibi oynamaya dönebilir miyim bilmiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
hocam ben eğlence modlarında urf gibi şeylerde hile açmıyorum ranked girersen açıyorum hile bağımlı yapıyor ama

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam sırf zevk verdiği icin hileyle oynuyorum ve karşıma gelen smurfler yüzünden. hilesiz oynadığım 1 oyun bile yok bende hile bağımlılık yapmış olabilir

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hayır, değil. Sadece eğlenmek için yapıyorum ve eğleniyorum. Oyun oynamanın amacı da eğlenmek değil mi zaten? Hilesiz ya da hileli. Nasıl eğleniyorsan öyle oyna.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence bağımlılık haline getiriyor. Cs 1.6 Duvar arkası kullanıyordum eskiden aşırı keyif vericiydi. Aim hilesi değil sadece duvar arkası görüyordum. :D

Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eskiden bende hileli oyunlar oynardım ama şu an hileli oyunlar sarmıyo tabi bazıları hariç hastalık değilde ihtiyaç olabilir diye düşnüüyorum kişiden kişiye değişir bu tabi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
biyerden sonra bagimlilik yapabilir cidden hileyle oynamakta ayri bi zevk oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ksımen doğru bir kere yaptınmı o zevki aldımı insan bırakamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka hile bana göre garip sistemlerden falan sıkılmışların yeridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...