kanka hepsine sahibim, ilerde güzel bir gelecek istiyorum. maddi durumum normal ama daha fazlası olmalı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. aynı şekildeyiz fakat intihar bi çözüm değil sıkı çalışmak buna çözüm reenkarneye inansan bile muhtemelen yeni hayatında da çalışman gerekecek ne yazık ki. Hayatın amacı bu zaten bir şeyler başarmak veya başarmamak kariyer planı yapan biri olup şirketlerde de çalışabilirsin kendi hayalini kovalayıp ya başarılı ya başarısızda olabilirsin bunlar kısa örnekler. kısacası hayat hangi halinde olursa olsun yaşamaya değer intihar demek ölümden önce kendi hayallerine bi saygısızlık demekGelecek kaygısı, iş bulamamak, ekonomi, ailevi sorunlar, psikolojik hastalıklar, toplumdan uzaklaşma isteği (özellikle kendi kuşağımdan). Tek aktivitem fitness yapmak 3 senedir gidiyorum son 1 yıldır tek aktivitem bu kaldı onun dışında bilgisayarda dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmam.
psikolojik destek de bu süreçte epey faydalı olur ama bu durumu kendi içinde çözerse ne mutlupsikolojik destek görmeli, hayatta yapılacak onca şey varken intihar etmek mantıksız