Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce kafelerin açılmasından dolayı şehirler kırmızı olur mu?
Bizim insanımız virüs mü o ne ya gibi takıldığı sürece artacağını düşünüyorum çünkü gözümle gördüm nargile vb birçok şey yasak olmasına rağmen veriliyor.
Sabah 7 den akşam 7 ye kadar açık kalacak benim için kötü oldu işim saat 7:30 gibi bitiyor evde valorant gireyim desem 35-40 fps kafelerde o saate kapanıyor zaten fakirin yüzü gülürmü aga
Kanka ben Balıkesir'de yaşıyorum ve şu anda Cumartesi yasağı kalktı ve kahvelerde açılmaya başladı bugün ve baktım daha açılır açılmaz adamlar daha sandalyeleri koymadan çay içmeye başlamışlar bildiğin adamlar kahveler açılsında çay içelim gidelim diye pusuya yatmışlar ya tam açsınlar herkez korona olsun yada komple kapatsınlar adam gibi herkez karantinasında geçirsin çok mantıksız yarı il açık yarısı yasaklı ne bileyim ben karşıyım bu düşünceye şimdi okullarıda açtılar işler iyice çığrından çıkıyor allah kolaylık versin !!