Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Beyler kardeşim spor lisesine gitmek istiyor nasıl girer ne gereklidir ? ( 5 6 gün sonra paradox ve zeka soruları geri gelecek
)
koşu parkuru mu ?Benim kardeşim de hazırlanıyor. Hocaları okulda belirli bir ücret karşılığında parkur eğitimi veriyorlar. Parkur sınavda çıkacak parkur ile birebir aynı parkur eğer kardeşinin okulda varsa böyle bir seçenek kardeşininde eğitime gitmesi mantıklı bir hareket olur. Sınav günü geldiğinde artık hangi şehrin spor lisesine gidecek ise parkur sınavına girecek 48 saniye altında parkuru bitirmesi gerekiyor bizim burda 48 saniye sizin orda nedir bilemem. Bitirirse eğer okula girmeye hak kazanıyorBaşarılar dilerim.
koşu parkuru mu ?
ilk girişte yapamaz ise 2. bir şansı varmı ?
bunları da cevaplarsan çok mutlu edersin beni![]()
çok teşekkür ederim iyi günler bir de konuya kilit koyarsanız canınızı yerimBelirli engeller var örnek veriyorum denge tahtası, basketbol topunu 5 kere duvara vurma, ayağında futbol topu ile zigzaklı dönüşler bunlar benim bildiklerim youtubede videolar var izleyebilirsiniz.
2. Sorunun cevabı: İlk girişte kaybederse maalesef bir daha deneyemez aldığı teog puanı ile yerleştiği okuluna gider eğer spor lisesi derski 10. sınıflar içinde alım yapıyoruz o zaman seneye birdaha girebilir.
çok teşekkür ederim iyi günler bir de konuya kilit koyarsanız canınızı yerim![]()