Steam Vac yiyen hesap ile ilgili soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım Eski hesabımda yani cs go vac yiyen hesabımda kullandığım telefon numaramı yeni hesabımda ( değerli hesap ) kullanırsam sorun olurmu örn anında vac vs ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Anında yersin VAC i. Ben yedim yaptım öyle bir hata
Tm saol az kalsın ...
giphy.gif

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Belli bir süre numaran banlanıyor diye biliyorum. O süreden sonra kullanabiliyordun ama emin değilim...

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
hemen kullanamıyosun ztn banlanıyo o numara tekrardan temize çıktığında eski hesabından kaldırığ kullanırsan sorun yaşamassın denedim bunun üzerine konuşuyorum

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hemen kullanamıyosun ztn banlanıyo o numara tekrardan temize çıktığında eski hesabından kaldırığ kullanırsan sorun yaşamassın denedim bunun üzerine konuşuyorum
Çok saolun dostlarım
neticede eskisinden numarayı kaldırıp yenisine aktarıyoruz amaaa önce smurf steam de deniyoruz eğer baktık bir iki gün sorun yok değerli hesabımıza aktarıyoruz . Teşekkürler

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Telefonunun ekli olduğu hesap vac yedikten sonra 3 ay boyunca o telefon numarasını başka hesapta kullanırsan o hesapta ban yiyor zaten telefon numarasını girdiğinde sana bildirim veriyor.Bu telefon numarası daha önce başka hesapta yasaklanmıştır tarzında demem o ki ban yedikten sonra 3 ay boyunca numaranı başka hesaba ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...