Seçkin Üye
aga işte bunun için yükselmem gerekiyor boşa plata kasmış gibi hissediyorumYasaklama Aldıysan Oyun Sonu Ganimet Alamazsın.
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Honor seviyen 0a düştüğünde geri kasman çok zordur bunun için 3-5 oyun değil en az 15-20 oyun boyunca ağırlıklı honor alman gerekiyor. Ki bu sadece 1.dönüm noktası için. Ondan sonrası biraz daha kolay olsada yine uğraştırıyor. Oyun sonlarına doğru honor isteyebilirsin. Ayrıca aldığın rapor sayısıda bu noktada çok büyük bir etken. Aldığın rapora karşılık 3 honor gibi düşünebilirsin. Ki sanırsam ritonun bu durum için saçma bir sistemi vardı. Ama oyunlarda honor isteyip iyi bir oyuncu olursan 1.seviyeye rahatça yükselirsin.öncelikle merhabalar bi oyunda cok tilt oldum ve bi oyuncuya cok sövdüm bu yüzden taktir seviyem 0landı ayrıca olay 1 ay önce yaşandı fakat 3 oyun üst üste honur aldım yinede taktir seviyem yükselmiyor napabilirim ? ayrıca her oyun en az 1 honur garantim var
oyunun adını söylersen yardımcı olabiliriz belkiöncelikle merhabalar bi oyunda cok tilt oldum ve bi oyuncuya cok sövdüm bu yüzden taktir seviyem 0landı ayrıca olay 1 ay önce yaşandı fakat 3 oyun üst üste honur aldım yinede taktir seviyem yükselmiyor napabilirim ? ayrıca her oyun en az 1 honur garantim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?