Telefon kullanımımı nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
telefon yerine başka bir bağımlılık edin yararlı olsun ama en kısa yolu bu

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Başka İşlere Yoğunlaşarak Azaltabilirsin ben kitap okumaya başladığımda baya azaltmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kesin bi tavırla telefonunu uçak moduna al ve dersinin başına otur saate ya da bildirimlere bakma yeteri kadar meşgul olduğun işini yaptığını düşündüğünde bile telefonu alma eline bi süre sonra azaldığını görüceksin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
spora yönelebilirsin, voleybol falan. Voleybolda kendimi geliştirmeyi hedefliyorum, bu sayede telefon kullanımım azaldı. Her gün antremana çıkarak kendimi geliştirmiş olup telefondan uzak kalıyorum. Telefonu veya bilgisayarı kullanmaya vaktim olmuyor çünkü antreman 3 veya daha fazla saat sürüyor. Eve geldiğimde de yorgun düşüp yatıyorum

Üye
4 HİZMET YILI
ayarlda dijital sağlk tarzı bir bölüm var orda sınırlandırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
StayFree uygulamasını kullanarak ekran süresini takip edebilir telefon kullanım süresini azaltabilirsin.

NWA Compton
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mesela ben kendimi bisiklet sporuna verdim ve neredeyse artık günde en fazla 20 dakika telefona bakıyorum oda şarkı açmak için

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Hem ders açısından hemde sorumluluk bilinçlerimden dolayı telefonu bırakmak istiyorum. Dijital Dengeden baktığımda hep 5+ saat üzerinde telefon kullanıyorum. Bunu nasıl önleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca günlük 2 saat spora gidiyorum.
ireadene sahip olarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Hem ders açısından hemde sorumluluk bilinçlerimden dolayı telefonu bırakmak istiyorum. Dijital Dengeden baktığımda hep 5+ saat üzerinde telefon kullanıyorum. Bunu nasıl önleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca günlük 2 saat spora gidiyorum.
arkadaşlarınla zaman geçir. daha çok buluş. ben böyle sosyalleştim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka bu zamanda cok zor azaltırız ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka telefonundaki herşeyi sil yani instagram oyunlar falan ben öyle yapmıstım ve işe yaramıstı bence dene

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
onlari oyunlari vs sil sosyal medyayi da kullanma zaten bir süre sonra alışıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
usta çok denedim ama hiç başarılı olamadım en iyi yolu çöpe atmak

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Klasik olarak kitap oku , çık , gez vs demeyeceğim onun yerine kendinde telefon bağımlılığının sebebini bulman uzun vade de daha çok işine yaracaktır. Buna odaklan ve bunu için çözüm ara.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok dışarı çık birileriyle tanış parka felan git.Sosyalleşmeye çalış veya günlük 10 sayfa 10 sayfa kitsp okuyarak kendini eğitebilirsin.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sosyal hayata daha fazla karışmayı deneyerek bunu başarabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sosyal medyayı telefonundan tamamen silmen gerekiyor, eğer okul için vs. kullanmıyorsan wpyi de sil. oyun falan indirme telefonuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...