Temp klasörü ve Loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Loader açıldığında Windows kullanıcılar ''isim'' appdata local adresindeki temp klasörünü siliyor. Bunun yüzünden wolftü'de fxdb hatası oluşuyor bana bunun çözümünü bilen söyleyebilirmi veya adminler

Üye
8 HİZMET YILI
bende onay olmuyor siteye giriş diyor siteye giriyorum ama aynı yazı çıkıyo her şeyi denedim lütfen bu sorunu düzeltin

ByA

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yanlış tarayıcı ile giriyorsun muhtemel , ya opera ya chrome ile yap ve bunlardan hangisi ile giriyorsan onu varsayılan hale getir

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Loader açıldığında Windows kullanıcılar ''isim'' appdata local adresindeki temp klasörünü siliyor. Bunun yüzünden wolftü'de fxdb hatası oluşuyor bana bunun çözümünü bilen söyleyebilirmi veya adminler
fxdb hatası için C++ ları yüklemen gerekiyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben loader açtıktan sonra girip Temp klasörü oluşturuyorum sıkıntı olmaz dimi?

ByA

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani eğer işe yarıyorsa niye sıkıntı olsun sonuçta bir silmiyorsun ekliyorsun

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle hileyi aç sonra dediğin kısma gel o kısma "temp" adında yeni klasör aç eski yerini alacaktır, Bunu her oyunu açtığında yap.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun çok basit. Memoryhackers ile yüklediğimiz hile programımız bilgisayarımızdaki Local dosyasında lazım olan Temp adındaki dosyamızı siliyor. Bundan dolayı o hata alınıyor. Çözüm yöntemini paylaşıyorum. Oyuna her girmeden önce bu işlemleri doğru şekilde yapmalısınız yoksa hata devam eder. işlemler şu şekilde olacak;

1- Öncelikle hilemizi açıyoruz load diyoruz ve %100 olmasını bekliyoruz.

2- wolftü oyunumuzu açıp kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıyoruz ANCAK PLAYE BASMIYORUZ BEKLİYORUZ.

3- bilgisayarımızda arama yerine ( büyüteç olur genelde ) ÇALIŞTIR yazıyoruz. Gelen arama sekmesine de APPDATA yazıp aratıyoruz.

4- Appdata klasöründe en üstte LOCAL dosyası var ona giriyoruz.

5- Mouse sağ tıklayıp yeni klasör açıp adını TEMP yapıyoruz ve wolfteamde PLAY TUŞUNA BASIYORUZ..

Herkese iyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çözümü biliyorum da yani neden temp klasörü siliniyor onun için dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...