Tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali ne demek oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ezpubgm ile oynadığım zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu verisini değiştirmek felan yazardı ama bu başka birşey sanki

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka dikkat et memoryUİ yi oyun açıkken acmaman lazim

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
kullanıcı sözleşmesinde 3. parti yazılımlarla ilgili maddelerde var bunu hedef alıyor

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ezpubgm ile oynadığım zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu verisini değiştirmek felan yazardı ama bu başka birşey sanki
Kayıt okurken hile kullanımı ile ilgili bi madde var

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
oyunda kayıt olurken bir madde dostum sadece

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kayıt olurken kabul ettiğiniz hile maddesi hocam

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
kurallar oluyor 3. parti yazılımın yasak olması gibi

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
onceden 3 parti yazılım yazıyordu şimdi sözleşmede madde oldğundan anlaşma ihlali dior

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk anlasmada oyunda hile 3 part yazılım acmak yasak oldu n filan yazıyo sende hile acıp anlasmaya uymamı oluyosu

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka o sözleşmeye 3. parti yazılımlar da dahil ondan dolayı bu şekilde

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
3. parti yazılımlar ile ilgili. ban yemek yerine dword vip'in çıkmasını bekleyin ban sorunları 'çözülecektir'.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tencent Games kullanıcı sözleşmesinin ihlali, oyunlarının oynanması sırasında veya platformlarında belirtilen kurallara veya şartlara uyulmaması durumudur. Bu kurallar genellikle, oyuncuların yasalara, ahlaki normlara ve oyunun hükümlerine uymalarını ve oyunun düzgün işleyişini sağlamak için belirli davranışlar sergilemelerini gerektirir.
Bir kullanıcının Tencent Games kullanıcı sözleşmesini ihlal etmesi, çeşitli sonuçlar doğurabilir.

Örneğin, hesabının askıya alınması veya kalıcı olarak kapatılması, oyun içi öğelerin veya hesap bakiyesinin kaybedilmesi, hukuki işlemler başlatılması veya diğer yaptırımlar uygulanabilir.

Kullanıcı sözleşmesinin ihlali, Tencent Games ve diğer oyuncular için ciddi bir sorun teşkil edebilir, çünkü bu davranışlar, oyunda haksız avantaj sağlamak, hile yapmak, spam veya taciz gibi istenmeyen davranışlar sergilemek veya genel olarak oyunun keyfini ve deneyimini bozmak gibi sonuçlar doğurabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
m zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu
hile olarak algıladığı için olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...