- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bunları zaten biliyorum cahil değilimKanka dikkat et memoryUİ yi oyun açıkken acmaman lazim
Kayıt okurken hile kullanımı ile ilgili bi madde varezpubgm ile oynadığım zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu verisini değiştirmek felan yazardı ama bu başka birşey sanki
kayıt olurken kabul ettiğiniz hile maddesi hocamezpubgm ile oynadığım zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu verisini değiştirmek felan yazardı ama bu başka birşey sanki
neden açmaması gerekiyor anlamadım kapanıyor mu yani kankanka dikkat et memoryUİ yi oyun açıkken acmaman lazim
yok hile olarak algılıyorneden açmaması gerekiyor anlamadım kapanıyor mu yani kanka
ilk memory açıp daha sonra açmak lazım değilmiKanka dikkat et memoryUİ yi oyun açıkken acmaman lazim
m zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu
hile olarak algıladığı için olabilirezpubgm ile oynadığım zaman 10 yıl ban yiyorum ama anlamadığım bişey var ban sebebine baktığım zaman tencent games kullanıcı anlaşmasının ihlali diyor ne demek oluyor bu yani hileden ban yesem oyun kodunu verisini değiştirmek felan yazardı ama bu başka birşey sanki
aynen öyleilk memory açıp daha sonra açmak lazım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?