- Moderatör
-
Sebebini yorumda belirttim zaten pentasharp dediğimiz de toirin pastesi nyrexte öyle alacaksan git bgx al ban falan yiyorsun yine ama paranın hakkını veriyor gerçekten onun dışında ekonomine bağlık 100 dolarlık scriptte alabilirsinbaska ne var ki önerebilceğin herkes beş para etmez diyor ama sebebi nedir ?
Post automatically merged:
olsa soruyu sormazdım
pentasharp nasıl
ban atıyor ama sorun orada
kanka aylık 30 euro nedirsaydıkların yerine wadbot kullansın biraz paraya kıyıp, günlük almak yerine aylık alsın
iyiymiş kralBende efsane bir taktik var işte bu pentasharp nyrex whysharp sonuna tüm sharp gelen scriptleri sınırsız kullanabiliyorum
öyle ama sonunda sharp olan scriptler iyi değil wsborn u tercih ederimiyiymiş kral
ban atıyor kralöyle ama sonunda sharp olan scriptler iyi değil wsborn u tercih ederim
ban yemeseydim hala kullanırdım da ban yedim dün akşam bendeban atıyor kral
Vatan savunur gibi buranın scriptini savunmuyorum ben sana kaliteli scriptleri sayayım buranınki free özelliklerine göre toirden bin kat daha iyi diye söylüyorum savunma yok yanlış anlaşılmasın lütfen piyasada ki tüm scriptleri kullanmış birisiyim sıralıyorum kaliteli olanları bgx, legendsense, zenbtopriv, slottedcc, zeitgeist, bruhwalker bunlar en iyilerinden piyasanın rica ediyorum bunlardan birisini kullan ondan sonra toir gibi bir çöpü kullan anlarsın demek istediğimi 2017 den sonra toir'e hiçbir güncelleme gelmedi ne evadesine ne orbuna ne şamp logiclerine canım benim sadece ve sadece güncel yamaya güncelliyorlar o kadar başka bir şey yok yani işte böyle
Ah eski #L joduska babalarınerde o eskiler
Bgx dedinya her ay banwawe e takılıyor diyolar o sc bence önemli olan daha az wawe e takılmasıVatan savunur gibi buranın scriptini savunmuyorum ben sana kaliteli scriptleri sayayım buranınki free özelliklerine göre toirden bin kat daha iyi diye söylüyorum savunma yok yanlış anlaşılmasın lütfen piyasada ki tüm scriptleri kullanmış birisiyim sıralıyorum kaliteli olanları bgx, legendsense, zenbtopriv, slottedcc, zeitgeist, bruhwalker bunlar en iyilerinden piyasanın rica ediyorum bunlardan birisini kullan ondan sonra toir gibi bir çöpü kullan anlarsın demek istediğimi 2017 den sonra toir'e hiçbir güncelleme gelmedi ne evadesine ne orbuna ne şamp logiclerine canım benim sadece ve sadece güncel yamaya güncelliyorlar o kadar başka bir şey yok yani işte böyle
linkini atarmısın kardeşim bende alıp kullanayım eğer memnunsanHerkese merhaba wsberon ban wawe gelince toire başvurmak istedim bgx çok pahalı olduğundan dolayı toir kullanan varmı memnun musunuz bilgi verir misinz
Bgx ban atıyor evet ama toirin global keyi bile 25$ olmuşken neden toir gibi bir çöpe para veresin git 20$'a bgx al ben ban yemek istemiyorum diyorsan da aylığı 100$'a zenbotpriv varBgx dedinya her ay banwawe e takılıyor diyolar o sc bence önemli olan daha az wawe e takılması
deniyorum benBan riski varmı acaba denemek istiyorum
toire 1 kuruş verme skil sana gelyor kafana yiyorsun sonra nasıl la para verdık diye düşünürken bi bakmışsın bozgunHerkese merhaba wsberon ban wawe gelince toire başvurmak istedim bgx çok pahalı olduğundan dolayı toir kullanan varmı memnun musunuz bilgi verir misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?