Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum kullanmıyorum fakat forumlarda herkes onun kazık olduğunu düşünüyor eğer dağda veya köyde yaşıyorsan al ama max hızın 24 felan olur altyapın kaçı destekliyor ?
fiyatı cok kazık bide asla oynamaması lazım hemen pingi cakıyor alt yapının olmadıgı yerlerde kullancaksan koyde v.s fiyat sorun deilse alabilirsin aksi takdirde asla alma
Ben Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum bi kazıklık bişey değil lokasyon iyise cs go gibi oyunlarda 80 ping istanbul için bu şekilde hatayda uzmanım orda çok sıkıntı çektim kapattırcam 1 ay sonra iyi bir yerde oturuyorsan al
Bildigim kadarıyla 100 150Gb bir kotası oluyormuş kotayı doldur madıgın sürece fiber hız saglıyor kota bittikden sonra hız 15mbs düşüyor diye biliyorum
Alma dostum pişman olursun ben eminim bu konuda arkadaşım aldı 4.5 mbit dwon 1.5 mbit upload alıyor hiç değmez eğerki imkanın mevcut ise türknet veya alt yapın sağlıyorsa türk telekoma bakmanı tavsiye ederim
ben kullanıyordum haram olsun onlara verdiğim para almanı tavisye etmiyorum çok pahalı ve hiçbir işe yaramıyor ama uzak biryerlerde yaşıyorsan ormanlık alanda alabilirsin