Turkcell vs Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vodafone çekmiyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum Türkcell kazık diye vodafone geçtim vodafone da kur artışından dolayı her ay zam bindirmeye başladı 4.5'de vodafone iyi ama isteğin her yerde çekmez parasını hak ediyor mu dersen paket olarak avantajı var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Türk Telekom da değil Turkcell de değil interneti Vodafone yaşatıyor başkan tarifeler de uygun Turkcell e göre
Post automatically merged:

Kampanyaya katılarak geç ama daha uygun paketleri olacak

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
hiçbiri direkt türk telekom

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vodafone daha iyi hem yurtdışı hem yurtiçi tam çekiyor, ve fiyatları ucuz tavsiye ederımmmmmmm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vodafone geç kanka dünya çapında marka zaten turkcell pahalı bide gereksiz

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
Vodofone taşıdım Bende ucuz diye ama evimde Çekmiyor ss yavaşlıyor hızlanıyor birden Vodofone bi hatla dene bence evinde sonra sözleşme yap. 12 ay bağımlı kalırsın benim gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence değil turkcell en iyisi bence

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
abi ikiside berbat insanın en zor zamanında kullanamayacaksa ben öyle operatörlerin ta aq

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Vodafona geç kardeşim turcell cok pahalı vodafonun tek eksisi salla kazan tarzı programından her hafta çiçeksepeti indirimi falan geliyor adamın asabını bozuyo.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çekim gücü olarak Turkcell daha mantıklı.

daha ateş bulunmadı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vodafone pişmanlıktır internet hızı vesaire turkcelle karşılaştırılamaz bile avantajlı olduğu tek konu fiyat konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...