hiçbiri direkt türk telekomArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
Türk Telekom wifide güzel 24 mgpslede muhteşem ama mobilde vodofonhiçbiri direkt türk telekom
Vodofone taşıdım Bende ucuz diye ama evimde Çekmiyor ss yavaşlıyor hızlanıyor birden Vodofone bi hatla dene bence evinde sonra sözleşme yap. 12 ay bağımlı kalırsın benim gibiArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
bence değil turkcell en iyisi benceArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
abi ikiside berbat insanın en zor zamanında kullanamayacaksa ben öyle operatörlerin ta aqArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
en iyisi türknetvodafone çekmiyor.
Faturasız hat geçecem o yüzden.Vodofone taşıdım Bende ucuz diye ama evimde Çekmiyor ss yavaşlıyor hızlanıyor birden Vodofone bi hatla dene bence evinde sonra sözleşme yap. 12 ay bağımlı kalırsın benim gibi