Uzman Üye
TurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
TurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?
Hiç bir sorun yaşamazsın, hiç şüphesiz için rahat olsun..TurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?
bilip bilmeden konuşmayın dostum ping değeri en düşük gibirnette şu an arkadaşı yanlış yönlendirme türknette 250 lira oldu zaten neden boşuna versin gibirnet daha iyiyken enayi mi adamben kullanıyorum düşünmeden al maddi yönden gücün varsa türk telekom al ping değerin daha iyi olur
zaten kaliteli ona laf yok fiyat çok uçtu kankam gerek yok 250 liraya ona vermeyeknk bizim binada da türktelekom fiberkutu var geçen yaz türknet 100mpbsye geçtim gayet memnunum bugüne kadar 2 kez kesinti yaşadım gece saatlerinde onlar da 15 dakika falan sürdü onun haricinde gerek hız gerek süreklilik gerek de fiyat olarak gayet iyi iş çıkarıyorlar
4 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yokTurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?