Üye
alınır bu kadar basit ve kısa vdsl ve fiber anlaşmasız sana bu hızı veriyorlar sorun yaşamazsın ama müşteri hizmetleri çok iyi değilTurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?
Evet arıyoruz açmıyolar cuma sözleşme imzalıyoruız.Türknet cidden hızlı iyi güzel ama destek sistemi beni kanser ediyor.
bro cuma imza atıcaz geç kaldıkTürknet'e geçersen sana bir ay bedava kodu da verebilirim özelden yaz.
STI65MM91SOL sen bu kodu ver geç kalmadın recep diye bir arkadaşım verdi dersin isim sorarlarsa.bro cuma imza atıcaz geç kaldık
O beni davet etti dersin.STI65MM91SOL sen bu kodu ver geç kalmadın recep diye bir arkadaşım verdi dersin isim sorarlarsa.
Tamam teşekkür ederim.STI65MM91SOL sen bu kodu ver geç kalmadın recep diye bir arkadaşım verdi dersin isim sorarlarsa.
Post automatically merged:
O beni davet etti dersin.
Birde faturanı tam zamanında son ödeme tarihi geçmeden ödemen lazım bu şartta var.Tamam teşekkür ederim.
Otomatik ödeme varsa onu yaparız yoksada öderiz sıkıntı yokBirde faturanı tam zamanında son ödeme tarihi geçmeden ödemen lazım bu şartta var.
Biz önden peşin veriyoruz faturayı 1yıllık peşin varBirde faturanı tam zamanında son ödeme tarihi geçmeden ödemen lazım bu şartta var.
ikisini de deneyimleme şansım oldu oyunlarda tt daha iyi değer veriyordu ondan dedim.bilip bilmeden konuşmayın dostum ping değeri en düşük gibirnette şu an arkadaşı yanlış yönlendirme türknette 250 lira oldu zaten neden boşuna versin gibirnet daha iyiyken enayi mi adam
duymazsın kanka türknet şuan türkiyede en hızlı interneti sağlayan firmadır. Hatta bir çok ödülleri olduğunu duymuştum fiyatlarıda gayet makul.TurkNet 100 Mbps paketi alınır mı? Ankara'da oturuyorum ve Türk Telekom'un kutusu var. Cumaya gelecekler kurulum yapmaya, pişmanlık duyar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?