Kalan ay'a göre düşüyor demek ki knkAz bile. Ben Turknet e geçmeden önce 1 yıl tahattutüm kalmıştı 1k civarı cayma bedeli istediler.... Neyse ki şimdi kurtuldum.
Normal, kullandığınız ay kadar indirim bedeli+modemin kalan taksitleri=cayma bedeliBenim 2 yıllık tahütlü türktelekom internetim var. Bu yılın sonunda bitecek yani ortalama 8 ay civarı var. Aradığımda bana 870 tl cayma bedeli olduğunu söylediler. Bunun bu kadar fazla olması normal birşey mi ?
5 ay mı kalmıştı yoksa 5 ay önce mi geçmiştin türktelekomabana 5 ay için 2.4k tl fatura çıkarttılar dostum sana iyi bile demişler...
bunu söyledim de yok dahaden girmedi ödemek zorundasın falan filan bişeler salladı geçiştirdi. Bunlar akbaba gibiler bırakmazlar peşiniyeni yürürlüğe giren karar ile cayma bedelinden kurtulabiliyorsunuz sanırım 1 yılı doldurmuşsanız veya kullandığınız tarifeden memnun değilseniz cayma bedeli ödemeden çıkabiliyordunuz
dostum zaten firmaya söylemiyeceksin söylersen takmazlar sen direk kamu kuruluşuna git ismi şu an aklıma gelmedi orada yardımcı olurlar sanabunu söyledim de yok dahaden girmedi ödemek zorundasın falan filan bişeler salladı geçiştirdi. Bunlar akbaba gibiler bırakmazlar peşini
Kalan ay a göre değil indirimli kullanmış olduğunuz aylara göre çıkıyor o bedel. Ne kadar çok kullandıysan o kadar çokKalan ay'a göre düşüyor demek ki knk
5 ay kalmıştı, aylık indirimlerin 400 tl'den fazla olduğu söyleniyordu. Ayda ödediğimiz miktar 140 tl aslında 500 tl'den fazlaymış da bize indirim yapıyorlarmış o bedeli istiyorlar5 ay mı kalmıştı yoksa 5 ay önce mi geçmiştin türktelekoma
cayma bedelleri genellikle fazla oluyor kankam yaBenim 2 yıllık tahütlü türktelekom internetim var. Bu yılın sonunda bitecek yani ortalama 8 ay civarı var. Aradığımda bana 870 tl cayma bedeli olduğunu söylediler. Bunun bu kadar fazla olması normal birşey mi ?
Biz sizin sözleşmenizi göremediğimiz için bir şey diyemiyoruz imzaladığınız sözleşmede küçük harflerle bir yerlerde yazıyor olması lazım . süreniz dolduğunda cayma bedeli olmadan ayrılabiliyorsunuz.Benim 2 yıllık tahütlü türktelekom internetim var. Bu yılın sonunda bitecek yani ortalama 8 ay civarı var. Aradığımda bana 870 tl cayma bedeli olduğunu söylediler. Bunun bu kadar fazla olması normal birşey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?