Ucuz Minecraft Premium'lar neden aniden hesap gidiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba, bir hafta önce bir siteden premium hesap aldım ama 2 gün sonra hesaba giriş yapamadım herhalde şifresi değişmiş. Bana yeni bir hesap verdiler ve hala kullanıyorum. Açıkcası korkuyorum yine gidecek diye. Minecraft.net'den almak istiyordum ama 200 tl vermekte vermek istemiyorum. Acaba neden bu ucuz hesaplar aniden giriş olmuyor? Ben çalıntı olduğunu düşünüyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çalıntı olması muhtemel. Asıl sahibi destekten geri alıyor olabilir hesabı.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Preler Alınmış Ama Hesaplar Boş Kalıyor Sitelerde Bu Hesapları Ucuza Satıyor Bir Hesabı Birden Fazla Kişiye Satıyor Olabilir Çünkü İlk Epostasını Vermiyorlar Şifre Değişiyor Elimde Böyle 3 Tane Hesap Vardı Hepsinin Şifresi Değişmiş Adam Akıllı İstiyorsan Ver 200 TL Bak Keyfine Yoksa Böyle Para Heba Oluyor

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Genelde o tür siteler çalıntı hesap veriyor. Rahat olmak istiyorsan Minecraft.net'ten alacaksın başka çaresi yok. Euro 4 iken .net'ten almıştım 90'küsür falandı rahata erişiyorsun emin olabilirsin.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu işi discorda ben yapıyorum bizzat bu hesapların bir kısmı oyunu bıraktığını idda eden kişilere ait bunların büyük kısmıda yabancılar aldığınız hesabın sahibi gerçekten oyunu bırakmışsa o hesabı sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz bende bir tane var 5 tl ye almıştım 2 yıl önce halada kulanıyorum

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle çalıntıdır kardeşim biz de netten senin yaptığın gibi ucuza origin hesabı alıyorduk 1 ay'a gidiyordu yeni hesap veriyordu sahibi, o da gidiyordu. Kısacası hesabı tek kişiye vermiyor birçok kişiye aynı hesabı veriyor. Elinde hesapta yakında gidebilir benden söylemesi.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Cunku calinmis oluyor genellikle origin uplay hesaplar saten bazende hesabin sahibi oyunu oynamiyorsa takmiyorsa sende kalici kaliyor tabi farketmezse

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Site paylaşımı yasak değilse banada yardımcı olur musun özelden bende satın alayım hesap?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk hesap birinden çalınmış sahibi geri alınca hesabı senden gidiyor ayrıca 200 tl vermesen bile 100 ile 50 tl arası satılıyor en ucuz onların mail fln değişiyo her bilgisi değişiyo ama genede riskli fazlada değil ama

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çalıntı hesap oluyor onlar 1-2 gün kullanman için kim bilir daha kaç kişiye vermişlerdir

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hesapların çalıntı olup olmaması önemli değil adam satıp hesabın bilgilerini değiştiriyo o yüzden her şeyi değişen hesap alın bu tür sitelerden sonra uğraşırsınız

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hesapların çoğu çalıntı, sahipleri de haliyle geri alıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çalıntı oluyor yüzden ama gitmeyenlerde var benim hesapta sıkıntı olmadı gitmedi ama arkadaşımda gitti birazda şans işi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...