Herkese merhaba, bir hafta önce bir siteden premium hesap aldım ama 2 gün sonra hesaba giriş yapamadım herhalde şifresi değişmiş. Bana yeni bir hesap verdiler ve hala kullanıyorum. Açıkcası korkuyorum yine gidecek diye. Minecraft.net'den almak istiyordum ama 200 tl vermekte vermek istemiyorum. Acaba neden bu ucuz hesaplar aniden giriş olmuyor? Ben çalıntı olduğunu düşünüyorum.
Preler Alınmış Ama Hesaplar Boş Kalıyor Sitelerde Bu Hesapları Ucuza Satıyor Bir Hesabı Birden Fazla Kişiye Satıyor Olabilir Çünkü İlk Epostasını Vermiyorlar Şifre Değişiyor Elimde Böyle 3 Tane Hesap Vardı Hepsinin Şifresi Değişmiş Adam Akıllı İstiyorsan Ver 200 TL Bak Keyfine Yoksa Böyle Para Heba Oluyor
Genelde o tür siteler çalıntı hesap veriyor. Rahat olmak istiyorsan Minecraft.net'ten alacaksın başka çaresi yok. Euro 4 iken .net'ten almıştım 90'küsür falandı rahata erişiyorsun emin olabilirsin.
bu işi discorda ben yapıyorum bizzat bu hesapların bir kısmı oyunu bıraktığını idda eden kişilere ait bunların büyük kısmıda yabancılar aldığınız hesabın sahibi gerçekten oyunu bırakmışsa o hesabı sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz bende bir tane var 5 tl ye almıştım 2 yıl önce halada kulanıyorum
Büyük ihtimalle çalıntıdır kardeşim biz de netten senin yaptığın gibi ucuza origin hesabı alıyorduk 1 ay'a gidiyordu yeni hesap veriyordu sahibi, o da gidiyordu. Kısacası hesabı tek kişiye vermiyor birçok kişiye aynı hesabı veriyor. Elinde hesapta yakında gidebilir benden söylemesi.
knk hesap birinden çalınmış sahibi geri alınca hesabı senden gidiyor ayrıca 200 tl vermesen bile 100 ile 50 tl arası satılıyor en ucuz onların mail fln değişiyo her bilgisi değişiyo ama genede riskli fazlada değil ama
hesapların çalıntı olup olmaması önemli değil adam satıp hesabın bilgilerini değiştiriyo o yüzden her şeyi değişen hesap alın bu tür sitelerden sonra uğraşırsınız