Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kanka birçok uzak mesafe ilişkim oldu ne kadar ilişki denebilirse artık, ilişki dediğin yakınlıkmış onu öğrendim sarıldığında kalplerinizin yakınlaşması kokusunu alamadığında huzursuz hissetmek falan çok ayrı duygularmış onu öğrendim, uzun lafın kısası uzak mesafe ilişkisi kendine saygısızlıktır, hayatı yaşadığını sanmaktır.
İlişkinin uzağı yakını olmaz. Şayet seviyorsan ve o da seni seviyorsa, bunlardan eminsen aklında soru işareti yoksa ve karşı tarafına aklında soru işareti yoksa hiçbir sorun yoktur. Ama terslikler içerisine doğrular koyarmışçasına birbirinizi kandırıyorsanız evet bu bir ilişki değildir.
Yaşamış bir kardeşiniz olarak söylüyorum zor aga 3 sene yaşadım uzaktan ilişkiyi sadece 1 ay görüşüyorduk yüz yüze onun dışında ne yaşadıgını kimlerle neler yaptıgıını bilmemek adama koyuyor. Üstüne birde boynuzlanıyorsan Uzaktan ilişki boş iş Vakit harcamaya değmez
4 yıllık bi uzak ilişki yaşadım. Sonuç; ulaşamayacağım ellerimle dokunup hissedemeyeceğim bir hazinenin peşine düşmem. Veya var olduğuna emin bile olamadığım bir hazinenin peşine düşmem.