Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Göremediğinde üzülüyorsun sağlıklı değil bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum uzak mesafe ilişkisi kadar saçma birsey yok bir kez yaşadım ve aldatıldım o günden sonra uzak mesafe ilişkisi yapmadım asla da yapmayın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yürütmesi çok zor önermiyorum yanına arada bir gidebilecek durumunuz varsa belki olabilir ama sürekli uzak kalarak olacak iş değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka birçok uzak mesafe ilişkim oldu ne kadar ilişki denebilirse artık, ilişki dediğin yakınlıkmış onu öğrendim sarıldığında kalplerinizin yakınlaşması kokusunu alamadığında huzursuz hissetmek falan çok ayrı duygularmış onu öğrendim, uzun lafın kısası uzak mesafe ilişkisi kendine saygısızlıktır, hayatı yaşadığını sanmaktır.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İlişkinin uzağı yakını olmaz. Şayet seviyorsan ve o da seni seviyorsa, bunlardan eminsen aklında soru işareti yoksa ve karşı tarafına aklında soru işareti yoksa hiçbir sorun yoktur. Ama terslikler içerisine doğrular koyarmışçasına birbirinizi kandırıyorsanız evet bu bir ilişki değildir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Araya mesafe girdiyse o sevgi değildir birbirine karşı bi değer vermezsin hevestir yani gelip geçer

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yaşamış bir kardeşiniz olarak söylüyorum zor aga 3 sene yaşadım uzaktan ilişkiyi sadece 1 ay görüşüyorduk yüz yüze onun dışında ne yaşadıgını kimlerle neler yaptıgıını bilmemek adama koyuyor. Üstüne birde boynuzlanıyorsan Uzaktan ilişki boş iş Vakit harcamaya değmez

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk uzak mesafe ilişki yapılmaz sevgiline güvensen bile çevresine güvenmezsin ayrıca göremiyorsun falan olmaz yani

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
4 yıllık bi uzak ilişki yaşadım. Sonuç; ulaşamayacağım ellerimle dokunup hissedemeyeceğim bir hazinenin peşine düşmem. Veya var olduğuna emin bile olamadığım bir hazinenin peşine düşmem.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzak ilişki bana göre özgüvensizlikdir. yakın ilişki her zaman ilişkinin tam kendisidir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka direkt sal olmuyor boşuna emeğine yazik etme oturdugun bölgeden illaki kafana göre birisini bulursun