Valorant | Banın Bulunmamaktadır Denildi Fakat Hala Hata Alıyorum | (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize sağlıklı,mutlu günler diliyorum arkadaşlar. Valorant 3. parti yazılım kullanımı nedeniyle cihazımı banlamıştı. Bu tarihten tam bir ay önce açtığım bilette herhangi bir cihaz banım bulunmadığı söylendi. Bunun üzerine tekrar giriş yapmayı denedim fakat yine "VAN152" hatası ile karşılaştım. Sorunum devam ettiği için aynı bilet üzerine sorunumun devam ettiğini belirttim fakat herhangi bir dönüş olmadı bende saldım. Geçen günlerde tekrar denemek istedim ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine bilet açtım ve üzerinden 4 gün geçmesine rağmen yine dönüş olmadı. Kafa bulmaya başladılar sanırsam kafayı yemek üzereyim ben bunlarla nasıl iletişim kuracağım ? Poligona dahi girmeden VAN152 atıyor.

1 Ay öncesinde attığım bilete ilk gelen yanıt bu şekilde. Arkadaşın yanlış bilgilendirme gibi bir durumu olabilir mi ? Madem banım devam ediyor neden umutlandırıyor anlam veremedim.

ticket1.png

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtube da cozümleri var diye biliyorum oradan bi ararştır arkadasımdada olmustu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 ay sürecek bir sorun olduğunu sanmıyorum. Tek istediğim net bir cevaptı ama biletlerde sanki robotla konuşuyorum gibi hissediyorum hep aynı cevaplar.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
araştır çözümleri vardır mutlaka youtube de bana da 9001 hatası veriyordur youtubeden videolara bakarak fixledim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani riot games'e tekrardan yeni bir ticket atabilirsin bunun bir çözümü yok ne yaptılar banını kaldırmayı mı unuttular anlamadım ki

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk yapabilceğin tek şey hala aynı hatayı alıyorum diye bilet göndermek yada spoofer deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
riot gamesin ticket yanitlamadigini ilk defa senden gördüm kral tekrar at bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ortalama ticket yanıtlama süresi 3 günmüş. 4 gün oldu bakalım bir süre daha bekleyeceğim. Anladığım kadarıyla iletişim kuramazsam tek yol spoofer gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri de haberdar edeceğim arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
ban yiyeli 4 ay oldu mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beklediğim cevap geldi arkadaşlar. Önceki biletime bakan arkadaş yanlış bilgi vermiş. Bunun üzerine giriş yapmaya zorladığım için ban sürem uzamış. Yeni tarihimiz 24 Mayıs umarım tekrar sahalara döneceğiz. Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum. Konu kapanabilir.

Üye
3 HİZMET YILI
Aynısı ben de de olmuştu uzun uğraşlar sonucu attığım ticketlar sayesinde açtırmıştım açık yazıyo ama alakası yok

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
riot supporta bilgisayarını kontol etmeleri için ticket at sana bir tool gönderiyorlar onu kur ve gelen dosyaları tekrardan onlara at

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riotun hatası olabiliyor bazen saçma banlar atıyorlar ticket at

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
süreler bazen değişebiliyor eğer banlıyken spooferla acıp bir daha yediysen süren sıfırlanmıs olabilir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
try 64
Post automatically merged:

for all

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...