Onaylı Üye
Öncelikle hepinize sağlıklı,mutlu günler diliyorum arkadaşlar. Valorant 3. parti yazılım kullanımı nedeniyle cihazımı banlamıştı. Bu tarihten tam bir ay önce açtığım bilette herhangi bir cihaz banım bulunmadığı söylendi. Bunun üzerine tekrar giriş yapmayı denedim fakat yine "VAN152" hatası ile karşılaştım. Sorunum devam ettiği için aynı bilet üzerine sorunumun devam ettiğini belirttim fakat herhangi bir dönüş olmadı bende saldım. Geçen günlerde tekrar denemek istedim ama hala aynı hatayı alıyorum. Yine bilet açtım ve üzerinden 4 gün geçmesine rağmen yine dönüş olmadı. Kafa bulmaya başladılar sanırsam kafayı yemek üzereyim ben bunlarla nasıl iletişim kuracağım ? Poligona dahi girmeden VAN152 atıyor.
1 Ay öncesinde attığım bilete ilk gelen yanıt bu şekilde. Arkadaşın yanlış bilgilendirme gibi bir durumu olabilir mi ? Madem banım devam ediyor neden umutlandırıyor anlam veremedim.
1 Ay öncesinde attığım bilete ilk gelen yanıt bu şekilde. Arkadaşın yanlış bilgilendirme gibi bir durumu olabilir mi ? Madem banım devam ediyor neden umutlandırıyor anlam veremedim.