Valorant Durduk Yere Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dün akşam valoyu açtım afk bıraktım ve bi 30 40 dk sonra val5 hatası yiyip ban yedim herhangi bir hile açmamıştım checkerdan düşmüş hepsalardada ban yedim 10 raund sonra otomatik banyiyorum nasıl çözebilirim val5 hatası yiyom

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
açtığın hesaplar otomatik banlanıyor mu bir de önceden bilgisayarda kullandığın hesaplar ban yemiş mi yoksa güncel hesap mı ban yedi ?

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
farklı bir oyun için kullandığın sc veya cmd komutuyla oluşan scrıpt valorant guard çalırken açtığın için yemış olabilirsin çok büyük ihtimal.
İyi Günler Dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
howard roark laughed
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eğer Vanguard açıkken arkada sc,3.parti yazılım vb. şeyler açıksa ban yiyebilme oranın yüksek

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
1.) Hiç bir zaman durduk yere ban yemezsin he durduk yere ban yedigine inaniyorsan ticket atarsin incelerler ve acarlar ama sucsuz yere ban yediginde acilmasina karar verildiginde " Van 152 yani 4 ay " sonra o hesabın banı acilir.
2.) Başka oyunlarda hile " 3.part hile " açtiysan ve onlari temizlemediysen ban yemen normaldir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
durdukl yere atmaz knks 3.cü parti bişey vardır yoksa temizsen bile lolde falan ban yemişssindir

Uzman Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
1.) Hiç bir zaman durduk yere ban yemezsin he durduk yere ban yedigine inaniyorsan ticket atarsin incelerler ve acarlar ama sucsuz yere ban yediginde acilmasina karar verildiginde " Van 152 yani 4 ay " sonra o hesabın banı acilir.
2.) Başka oyunlarda hile " 3.part hile " açtiysan ve onlari temizlemediysen ban yemen normaldir.
hesap banı açılmaz anakart banı açılır diye biliyorum ama?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Durduk yere yemen imkansız kanka hesabına hile kullanan birisi girip hesabında oyun oynadıysa yemişsindir

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
VAL5 kodu alıyorsan hesabın başka bir oturum tarafından açılmış hatası alıyorsun. biri senin hesabında hile kullanıyor olabilir dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pc de hile yazılımı olarak gözüken anti cheat falan olabilir valorantın hile duvarı onu hile zannedip ban atmış olabilir bilmiyorum aksi taktirde

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bilgisayarında olan birşeyden yemiş olabilirsin ticket aç

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Valorantta gereksiz ban yeme diye bir şey yok (%1 falan) arkada vanguard açıkken herhangi bir hile açtıysan (sadece valorant için değil başka herhangi bir oyun) ban yersin, 4 ay süren bir donanım banı yediğin için açtığın tüm hesaplar ban yer, olayın hesapla alakası yok.

Banı kaldırmak içinse ya spoofer kullanacaksın ya da 4 ay bekleyeceksin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam Val5 ban değil ama val152 ban hatanın doğru olduğuna eminmisin / yediysende ticket at şansını dene yada 4 ay bekle genelde yardımcı olmuyorlar pek hile den yediysen.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer daha önce pc de hile açmadıysan yiyemezsin belki arkada başka bi hile programı falan açık kaldıysa o sıkıntı çıkarmış olabilir ticket açıp şansını dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vanguard açıkken arkada başka oyun hilesi açtıysan ban atabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pc 3 part yazılım varsa ve vanguard açıksa tespit etmiş olabilir ama durduk ye yemesin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka arada ac kapat yap fazla zorlama hıleyı. modemı haftada bır resetlemekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...