İp ban olayi olabilir mi önceden belkı ban yemıssın hıle kullandıgın ıcın
Aynen bende de böyle oldu, maçın ortasında direk attı.Aga hwid olduğundan emin misiniz. Çünkü hwid ban olsa bildiğim kadarıyla oyuna giriş yapmamız mümkün olmaz dün gece 2 maç attım çıktım sabah girmek istediğimde giremedim
ip adresini falan değiştirdin mi hesaplara girmeden önceAynısı benim başıma geldi, üstüne üstlük ardından girdiğim 2-3 hesap da ban yedi. Erişim sağlanmıyor oyuna kesinlikle. Hepimize geçmiş olsun.
kullandığın pcinde daha önceden hile vesayre falan açtın mı pubg hilesi gibi yada cs go
Post automatically merged:
pc de bulunan başka bir hile programı aldıdayısa oyun ondan yemiş olabilrsin çünkü temp klasöründeki uzantılardan dolayı direk bana sebeb olabiliyor dostum
Riot games'e ticket açarsan seninle iletişime geçerler.
tamam da aga bunun çözümü ney bir kere kullandık banlandık sonrasında sildik daha da kullanmıyorum ama yine banlanıyoruz
Ben de ticket attım sabah. 6 saat falan oldu cevap gelmedi hala sanırım yoğunluk var bu durumdan dolayı. Ip değişmedim ama hile yapmadım 5v5 oyunlarda sadece yan hesabımdan training mode da denemiştim sonra silmiştim nasıl bi şey bu diye. Haksız yere kaç tane hesabım gitti.
kayıt defterini temizledinmi format falan attın mıip değiştirdim harddisk hwid değiştirdim yine banlandım 0 hesap ile