Valorant Durduk Yere Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hardware den dolayı ban yemiş olabilirsin.bu konuyu araştırmanı öneririm.cs go da başıma gelmişti

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu olay benim 2. hesabımda başıma geldi doğru düzgün yanıt da alamadım riottan sebebini anlayamadım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İp ban olayi olabilir mi önceden belkı ban yemıssın hıle kullandıgın ıcın

Üye
7 HİZMET YILI
Aga hwid olduğundan emin misiniz. Çünkü hwid ban olsa bildiğim kadarıyla oyuna giriş yapmamız mümkün olmaz dün gece 2 maç attım çıktım sabah girmek istediğimde giremedim

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Aga hwid olduğundan emin misiniz. Çünkü hwid ban olsa bildiğim kadarıyla oyuna giriş yapmamız mümkün olmaz dün gece 2 maç attım çıktım sabah girmek istediğimde giremedim
Aynen bende de böyle oldu, maçın ortasında direk attı.

Üye
6 HİZMET YILI
Aynısı benim başıma geldi, üstüne üstlük ardından girdiğim 2-3 hesap da ban yedi. Erişim sağlanmıyor oyuna kesinlikle. Hepimize geçmiş olsun.

Üye
7 HİZMET YILI
tamam da aga bunun çözümü ney bir kere kullandık banlandık sonrasında sildik daha da kullanmıyorum ama yine banlanıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
IP ban olacağını sanmıyorum ama yine de yeni bir hesap açacaksan Ip'ni de kontrol edip gerekirse değiştirerek dene.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kullandığın pcinde daha önceden hile vesayre falan açtın mı pubg hilesi gibi yada cs go
Post automatically merged:

pc de bulunan başka bir hile programı aldıdayısa oyun ondan yemiş olabilrsin çünkü temp klasöründeki uzantılardan dolayı direk bana sebeb olabiliyor dostum

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kullandığın pcinde daha önceden hile vesayre falan açtın mı pubg hilesi gibi yada cs go

pc de bulunan başka bir hile programı aldıdayısa oyun ondan yemiş olabilrsin çünkü temp klasöründeki uzantılardan dolayı direk bana sebeb olabiliyor dostum

Yorumları okumadan yazılan bir mesaj, report.

Riot games'e ticket açarsan seninle iletişime geçerler.

Zaten attım ticket

tamam da aga bunun çözümü ney bir kere kullandık banlandık sonrasında sildik daha da kullanmıyorum ama yine banlanıyoruz

Aynen hani önceden deseler keşke banını açıyoruz ama hile açmaya çalıştığın da kalıcı olarak banlanacak deseler iyi olur.

Üye
6 HİZMET YILI
Ben de ticket attım sabah. 6 saat falan oldu cevap gelmedi hala sanırım yoğunluk var bu durumdan dolayı. Ip değişmedim ama hile yapmadım 5v5 oyunlarda sadece yan hesabımdan training mode da denemiştim sonra silmiştim nasıl bi şey bu diye. Haksız yere kaç tane hesabım gitti.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ben de ticket attım sabah. 6 saat falan oldu cevap gelmedi hala sanırım yoğunluk var bu durumdan dolayı. Ip değişmedim ama hile yapmadım 5v5 oyunlarda sadece yan hesabımdan training mode da denemiştim sonra silmiştim nasıl bi şey bu diye. Haksız yere kaç tane hesabım gitti.

Bende dün sorun yoktu 2 maç attık gece arkadaşla, daha sonra sabah açtım maç ortasında hile tespit edildi dedi sonra maçtan attı ana lobide yeniden başlat oyunu dedi başlattım oyuna erişimin yok dedi hayır hile yok bir şey yok niye ban atarsın ki?

Brasileiro americanizado and glad to help you
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
riot is tryhard with the anti cheat

Üye
6 HİZMET YILI
şuan bende aynı durumdayım ama sanırım ip banı. diğer arkadaşlar ip değiştirip girsinler. Bu hesabımda ban yerse bilinki çözümü yok haber ederim

Üye
7 HİZMET YILI
ip değiştirdim harddisk hwid değiştirdim yine banlandım 0 hesap ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...