Onaylı Üye
Ama Kaç Tane Hesap Çürüdü İçinde VP Bile Vardı Bazı Hesapların, Çok SaçmaVanguard sistemini çözebilen yok hala çogu kişi bu durumda oynayamıyoruz
Ama Kaç Tane Hesap Çürüdü İçinde VP Bile Vardı Bazı Hesapların, Çok SaçmaVanguard sistemini çözebilen yok hala çogu kişi bu durumda oynayamıyoruz
Riot banları açıcagını sanmıyorum hesaplar gitti tek çare birinin bi çözüm bulması zamanla çıkar inşallahAma Kaç Tane Hesap Çürüdü İçinde VP Bile Vardı Bazı Hesapların, Çok Saçma
UmarımRiot banları açıcagını sanmıyorum hesaplar gitti tek çare birinin bi çözüm bulması zamanla çıkar inşallah
hwid banKonuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?
Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
valorant bebe oyunuKonuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?
Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.