Valorant Durduk Yere Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Konuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?

Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
hwid ban

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
galiba hwıd ban yedim ama hile de sayılmaz yani kullandığım öyle adam görmeli aim hackli felan olmadığı halde yeni hesap açsam da 2-3 el sonra ban yiyor çözüm lazım :/

Üye
6 HİZMET YILI
Koskinas HWİD ban atılanlara bır sans daha verılecegını kendi twitter hesabında paylastı yavaş yavaş banlar açılacakmıs. Ancak bu banı yıyen arkadaslar takıpte kalıp bır daha bu sansı bulamıcak sekılde aynen boyle ban yıyıcekmıs yakın zamanda ınsallah banlar acılır. Hiç bir 3. parti yazılım açmadan beta sürümünde ban yedim ve hala 3.parti yazılım oldugunu bahsedıyor riot gerçekten anlam veremıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Konuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?

Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
valorant bebe oyunu

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hwid banlar açılacak ancak yavas yavas bende sebepsiz ban yedim anlam veremiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I wonder why that happened so quick. were you using a vpn?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...