Üye
Sağolun valla aslında spoofere girişmeden banımın kalkmasını bekleyebilirdim ama söylemiyorlar. Bilgisayarıma en son 2019 senesinde format attım ve şuan 40 GB üstünde verilerim var ve formattan sonra şunu bunu yüklemeyle uğraşmak istemiyorum. Sanırım windowsun sıfırla seçeneği bir format sayılmadığı için işe yaramıyor.Geçmiş olsun
Peki bunun için öneriniz var mı? Bir de o kadar 300TL spoofer var bunlar format gerektiriyor mu?Hocam düzgün çalışan ücretsiz hwid bulmak çok zor en güzeli uygun fiyatlı bir spoofer almak
Öneri vermek yasak ve ben önceden bir kere aldım yeni spooferlerin isimlerini bilmiyorum Onların özelliği zaten format gerektirmeden işlem yapmasıPeki bunun için öneriniz var mı? Bir de o kadar 300TL spoofer var bunlar format gerektiriyor mu?
Dendiğine göre ne kadar girmeye çalışırsanız her seferinde 4 ay daha ban yersiniz Bunu desteğe attıklarında gördüm Konuda belirttiğim gibi kardeşim çeşitli hesaplarla girip hepsine teker teker ban attırmış O sebeple kaç hesabın ban yediğini bilmiyorum4 ay hwid ban atıyorlar hocam bekleyin spoofer atmanıza gerek yok bence
Hocam evet bu doğru ne kadar girerseniz o kadar süreniz uzar bunu daha iyi anlamak için bir bilet daha atın ve banınızın ne zaman kalkacağını sorun bu şekilde net bir tarih alırsınızDendiğine göre ne kadar girmeye çalışırsanız her seferinde 4 ay daha ban yersiniz Bunu desteğe attıklarında gördüm Konuda belirttiğim gibi kardeşim çeşitli hesaplarla girip hepsine teker teker ban attırmış O sebeple kaç hesabın ban yediğini bilmiyorum
Atıyorum fakat her seferinde aynı şeyi tekrarlıyorlar hesabınız cihaz banı diye 4-5 kelimeden oluşan destek attım sonuç aynı başlığı gördükleri an ctrl c ctrl v yapıştırıyorlarHocam evet bu doğru ne kadar girerseniz o kadar süreniz uzar bunu daha iyi anlamak için bir bilet daha atın ve banınızın ne zaman kalkacağını sorun bu şekilde net bir tarih alırsınız
4 ay atıyorlar hocam artıkhile ne zaman açtıysan banı yedikten 3 ay sonra açılır
Kardeşim sürekli yeni hesap açıp valorantı açmış her seferinde 152 hatası almış o sebeple kaç hesap açtığını bilmiyorum haliyle kaç ay ban yediğimi de bilmiyorum belki 1-2 sene bile yemiş olabilirimhile ne zaman açtıysan banı yedikten 3 ay sonra açılır
geeçmiş olsun hocam.beleşe yokİyi günler öncelikle ağzımı bozmak istemiyorum ama şu desteğe yazıyorum HWID banımın süresi ne kadar adam bana cihaz banı yemişsin diyor adama sadece 1 cümle yazdım Cihaz banım ne zaman açılacak diye adam bana cihaz banı yemişsin diyor forumlara baktım desteğe yaz diyorlar ama dediğim gibi bot gibi mesaj atıyorlar yalvarmadan yazmak gerekiyormuş ama sadece 1 cümle yazdım ne zaman kalkar diye ona da cevap vermedi HWID yedikten sonra kardeşim çeşitli hesaplardan girmiş o yüzden banım ne zamana kadar uzatıldı bilmiyorum beklemek yerine spoofer ile banımı kaldırabilir miyim? Açıkçası biçimlendirme yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı? hookloader diye bir injektör sayesinde daha poligondayken ban yedim. Bunu okuyan ve hile yapmak isteyenler varsa hookloaderi sakın kullanmayın
Manually is need format but i cant format beacuse i have a lot of data and I don't have a flash drive to store themyou dont need to buy a spoofer...u can just spoof manually
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?