Valorant için CSGO gibi ban yemeyeceğimiz hileler çıkar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sizce valorantta cs:go gibi ban yemiyeceğiniz hileler çıkar mı kendi görüşümle valorantın hile koruması gerçekten çok güçlü ve kendi görüşümle birkaç yıl daha valorant için ban yedirmeyecek bir hile bulamayız

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ne yaparsak yapalım online tabanlı oyunlar'da ban kaçınılmaz bir gerçek

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ban atmayan hile yok her hilede ban atma sorunu vardır ban atmaz diye bir seçenek yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Riot aynı özveri ile çalışmaya devam ederse hile ler daha çok banlanır ama bu valorantda hile yapılamayacağı anlamına gelmez

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sizce valorantta cs:go gibi ban yemiyeceğiniz hileler çıkar mı kendi görüşümle valorantın hile koruması gerçekten çok güçlü ve kendi görüşümle birkaç yıl daha valorant için ban yedirmeyecek bir hile bulamayız
Oyuna dll enjekte ediyorsun oyun hertürlü bir şekilde algılıyabilir bunu bu yüzden ban yedirmeyen hile diye bir hurafe yok hocam :)

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vanguardın şuanki kadar güçlü olmadığı zamanlar büyük bir satıcı vardı umarım mesajımda bahsettiğimden dolayı yorumum kaldırılmaz dava sebebiyle hileyi satan site kapatıldı memoryhackersin cracklediği bi zamanlar popüler olan hileden bahsediyorum gerçek satıcısını çoğu kişi biliyordur zaten valorantın bir zamanlar en iyi hilesiydi.Senin soruna gelicek olursak vanguard çok güçlendi bahsettiğin gibi bir hile önümüzdeki yıllarda çıkabilir ne olup ne biteceğinden haberdar değiliz böyle bir hile çıksa da kimsenin bedava olarak paylaşacağını düşünmüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ban atmayan hile diye birşey yok o senin şansına kalmış bir şey ya 1 yıl sonra da ban yersin 1 saat sonrada şansına kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
paralı hileler bulunuyor ben ban yemedim şahsen

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bana imzalı driver ile geçemiceğin bir oyun söyle o kadar diyeyim :d

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
valo nun sonu wolftü gibi olucak buraya yazıyorum lol içinde geçerli

Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
vanguard gittikçe güçleniyor böyle devam ederse belki 1 yıla kadar çıkar ama gittikçe artırırsa daha çok uzun sürebilir

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
knk aslında oyunların koruması değil oyun içi adminler bide oyun yöneticileri ile alakalı cs:go da ban atma yoktu adamlar sallamıyordu

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Valorant'da hile yok diye bir görüş yok ama her oyunda tabii ki hile var adam misal kendi hilesinin yapıp tek başıma bile kullanabilir mutlaka her oyunda hile vardır valorantın koruması ne kadar güçlü olsa da bununda bir çözümünü bulurlar ama eğer riot bu çalışma ile devam ederse ban yememek gibi bir durum söz konusu değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Her türlü ban atar, external olarak kullanılan hilede dahi ban yemiştim.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Zaten var ki :p konuda bir arkadaş bahsetmiş imzalı bir driver kullanığın ve Vanguardın memory korumalarına dikkat ettiğin sürece "otomatik ban" yemezsin. Tabii çok report yersen manuel incelemede yeme şansın var ama aptal değilsen o da olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...