Üye
sizce valorantta cs:go gibi ban yemiyeceğiniz hileler çıkar mı kendi görüşümle valorantın hile koruması gerçekten çok güçlü ve kendi görüşümle birkaç yıl daha valorant için ban yedirmeyecek bir hile bulamayız
Oyuna dll enjekte ediyorsun oyun hertürlü bir şekilde algılıyabilir bunu bu yüzden ban yedirmeyen hile diye bir hurafe yok hocamsizce valorantta cs:go gibi ban yemiyeceğiniz hileler çıkar mı kendi görüşümle valorantın hile koruması gerçekten çok güçlü ve kendi görüşümle birkaç yıl daha valorant için ban yedirmeyecek bir hile bulamayız
o sırada paralı cs:go hileleriBan atmayan hile yok her hilede ban atma sorunu vardır ban atmaz diye bir seçenek yok
paralı hileler bulunuyor ben ban yemedim şahsensizce valorantta cs:go gibi ban yemiyeceğiniz hileler çıkar mı kendi görüşümle valorantın hile koruması gerçekten çok güçlü ve kendi görüşümle birkaç yıl daha valorant için ban yedirmeyecek bir hile bulamayız
hangi hileyi kullandın valoda özelden yaz istesenparalı hileler bulunuyor ben ban yemedim şahsen
özelden isimlerini yollar mısınparalı hileler bulunuyor ben ban yemedim şahsen