Onaylı Üye
geçmiş olsun kardeşim
beklemeye devam et sen bizde oynamaya devam edelimhile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum
acaba kaç kişi o uzun sözleşmeyi okuyo merak ediyorum hocam sen okudunmu meselabeklemeye devam et sen bizde oynamaya devam edelim
not: bilmiyordu diyorsun riot sözleşmesini oku yasaklamalar hakkında dediklerine bak bilmiyorlarmı biliyorlarmı görürsün hocam
bi arkadaşım 30 gün boyunca esp aimbot kullanmış kapalı betada banlanmıştı onun banını açmışlar ben ise 1 kere hile yi açtım kullanmadan banlandım benim banım açılmıyor riot bence adil davranmıyor ama seninde dedigin gibi açılacak kapalı beta banlarının açılacagı gündemde bakalım ne zaman somut adım atacaklarhile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum
kanka ne zaman kalkcak anlamadım cümleyi ters kurmussunolunca hwid banın kalkıcak bidaha yaparsan , yasaklamaları kalkacak hem çalıntı konu açmışsın
Oyunlar aynı biçimde banlamıyor donanımları her oyun farklı biçimde banlıyor bu olayın birçok yöntemi var.bende aslında bi hwid ban kaldırma var kendi methodum ban yersem onu valorant üzerinde deneyeceğim bazı oyunlar hwid ban atiyodu onları kaldiriyodum
konuya ekledigim 2 tane support konusması riot kendisiyle çelişki içindeHayır hala kalkmadı, umutsuzca bekliyorum
hile hiç kullanmadığım için okumama gerek yoktu hile kullananlar bakmalıydıacaba kaç kişi o uzun sözleşmeyi okuyo merak ediyorum hocam sen okudunmu mesela
durum kötü daha affetme yokdurum ne
sürekli güncelliyorum kardeşim burdan ne olursabilgilendirme için teşekkür ederim dostum
ESPERO TER TE AJUDADO
1) Bu arada ilk aşama olarak küçük suçlar (bug vs) yapanların banları kaldırılacak
2) Evet valorantın vanguard sisteminde destek ekibinde calışan philip koskanias banların kademeli bir şekilde kalkacagını ancak bir daha banlanma durumunda hiç bir şekilde banların açılmayacagını belirtmiş
3) Bence herkes bu şansı iyi degerlendirsin bende banlanan ların arasındayım hwidlerin hakkında twitterda ekleme oldukca bu konu üstünden güncelleyecegim benim tahminim bu ay larda kalkacagı
4) Riot yeni ban dalgası yaptıgını açıkladı geçmiş olsun
5) Arkadaşlar yeniden banlandık henüz bir af yok
6) Deixo 2 apoio, onde Riot o contradiz, em 3 de junho, aqui em 8 de junho, eles dizem que estão contradizendo com o eu estranho.
Ekli dosyayı görüntüle 47683
Ekli dosyayı görüntüle 47684
Kaldırılmıyor kardeşim henüz. Herkes arıyor çözümünü bakalım.hwid ban nasıl kaldırılır