Valorant Kapalı Betada Hwid Ban Banlarının Açılacagı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum
beklemeye devam et sen bizde oynamaya devam edelim

not: bilmiyordu diyorsun riot sözleşmesini oku yasaklamalar hakkında dediklerine bak bilmiyorlarmı biliyorlarmı görürsün hocam

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Böyle bir hata alıyorum çözümü varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
anlata bilirimisin herkesin değil sadece suçu hafif olanlar konu açmışsın

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum
bi arkadaşım 30 gün boyunca esp aimbot kullanmış kapalı betada banlanmıştı onun banını açmışlar ben ise 1 kere hile yi açtım kullanmadan banlandım benim banım açılmıyor riot bence adil davranmıyor ama seninde dedigin gibi açılacak kapalı beta banlarının açılacagı gündemde bakalım ne zaman somut adım atacaklar

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende aslında bi hwid ban kaldırma var kendi methodum ban yersem onu valorant üzerinde deneyeceğim bazı oyunlar hwid ban atiyodu onları kaldiriyodum
Oyunlar aynı biçimde banlamıyor donanımları her oyun farklı biçimde banlıyor bu olayın birçok yöntemi var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
escrevi tambem para eles
Post automatically merged:

escrevi para apoiar!
Post automatically merged:

1) Bu arada ilk aşama olarak küçük suçlar (bug vs) yapanların banları kaldırılacak

2) Evet valorantın vanguard sisteminde destek ekibinde calışan philip koskanias banların kademeli bir şekilde kalkacagını ancak bir daha banlanma durumunda hiç bir şekilde banların açılmayacagını belirtmiş

3) Bence herkes bu şansı iyi degerlendirsin bende banlanan ların arasındayım hwidlerin hakkında twitterda ekleme oldukca bu konu üstünden güncelleyecegim benim tahminim bu ay larda kalkacagı

4) Riot yeni ban dalgası yaptıgını açıkladı geçmiş olsun

5) Arkadaşlar yeniden banlandık henüz bir af yok :)

6) Deixo 2 apoio, onde Riot o contradiz, em 3 de junho, aqui em 8 de junho, eles dizem que estão contradizendo com o eu estranho.

Ekli dosyayı görüntüle 47683
Ekli dosyayı görüntüle 47684
ESPERO TER TE AJUDADO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...