Valorant özel çözünürlük ve ölçeklendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhabalar Memoryhackers ailesi altı yedi yıllık üyeyim ikinci defa konu açıyorum umarim doğru yere açmışımdır konuya giriyorum valorantın ilk piyasaya sürüldüğü zaman var olan bir ayardı bu eminim benim gibi çoğu kişi de bu ayarla çok zevkli CS maçları atmıştır çözünürlük ayarı haricinde bir de ölçeklendirme ayarı vardı Ban riski olmadan bir şekilde bu ölçeklendirme ayarını yapma imkanımız var mı varsa nasıl benim için bu tür FPS oyunlarını 4'e 3 oynamak olmazsa olmaz bir şey herhangi bir yolu varsa lütfen yardım edin valorantı 4'e 3 oynamak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çözünürlük değiştirmen e karşı çıkabilirim akıcı ve net görüntü almak için sadece grafik kaliteni en alt seviyeye düşürmeni tavsiye edebilirim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Winexp kullanacaksın.Nvidia ekran kartı kullanıyorsan özel çözünürlük oluşturacaksın.Youtubedan araştır.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
1280x1024 karakterleri büyüterek dusmanını daha iyi görmeni sağlıyor cok iyi marioyu bile bu cozunurlukte oynarım ben

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
artık o ölçekler kalmadı gerçekten. windows ekran ayarlarından yapılabiliyor olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
WinExplorer kullanın. Diğer konunuzada yazdım.
onun valorantı calistiracaginanemin misiniz kusura bakmayin gormedim

Winexp kullanacaksın.Nvidia ekran kartı kullanıyorsan özel çözünürlük oluşturacaksın.Youtubedan araştır.
ozel cozunurluk ise yaramiyor sadece netligi degistiriyor ölçek aynı

1280x1024 karakterleri büyüterek dusmanını daha iyi görmeni sağlıyor cok iyi marioyu bile bu cozunurlukte oynarım ben
evet ve bu 4.3 olceginde oluyordu iste

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bişi fark etmiyor hangisinde rahatsan takıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...