bazı bölümlerde hata verebilir diğer bölümlere devam edip denermisin.Asus anakart P8H61-M LX3 PLUS R2.0 bu anakartımın modeli bu işlem hata veriyor.
HATA KODU: D8 - Update DMI data failed!
çoğunda çalışmaktadırSadece uuid değiştirmeyi denedim ondada hata verdi, konuyu düzeltmeniz lazım Tüm Asus anakartlarda çalışmıyor sanırsam, veya siz bu anakartta bu gösterdiğiniz yöntemin işe yaradığından emin misiniz? Onu cevaplarsanız sevinirim.
format atman lazım.aga ben hepsi ne randım attım ama ben bilgisayara format atamam bi soru olurmu
o strıng yazanların hepsine sasa yazdım ondan bir sorun olurmu
ney eski haline dönüyorbu spoof çalışmıyor yapıyorum ama gene de eski haline dönüyor
eyw ama önümüze geleni deniyoruz turnuvalara giricektik o yüzden önemli benim için birazÖncelikle bu bir spoofer değildir bunu bilmeyen arkadaşlar var ise ben söyleyeyim. Diğer bir özelliği Leptop'larda genelde çalışmaz, bir diğeri sadece AMİ Anakartlar'da işlem görmektedir. Nadir de olsa UEFİ de iş görmektedir. En önemlisi ise bu işlemi yaparak Anakartınız yeni ise garanti kapsamından çıkartmış olursunuz. Sadece İdd değişerek banınızın kalkacağını çok düşünmeyin. Bunun yanı sıra BIOS up/downgrade de gerekir bazı sistemlerde. Yapacağınız işlemleri iyice araştırmadan yapmayın yahut sunmayın. Bir çok kişinin burada zarara uğramasına yol açabilirsiniz. Bu tarz işlemler riskli işlemlerdir. İyi forumlar
eyw ama önümüze geleni deniyoruz turnuvalara giricektik o yüzden önemli benim için biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?