Valorant Spoofer

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
:yazı:
DMIEDIT programını açın ve gelen ekranda "Type 000" dan başlayın "Type 004" e kadar yeşil renkli olanların üstüne tıklayıp "String Value" yazan yerleri sırayla isimlerini değiştirin sallayabilirsiniz değiştirdikten sonra "ok" tuşuna basın tüm yeşilleri
hallettikten sonra SOL üst kısımda "UPDATE" tuşuna basınız ve "ALL" tuşuna tıklayın gelen ekrana "YES" tuşuna basınız ardından bilgisayarınıza format atın ve banınız kalkmış olacaktır.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG

ASUS VE MSİ anakartların da sorunsuz çalışacaktır.
:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
aga sen nası bi kralsın :D ilk yorumda benden

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Asus anakart P8H61-M LX3 PLUS R2.0 bu anakartımın modeli bu işlem hata veriyor.

HATA KODU: D8 - Update DMI data failed!

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sadece uuid değiştirmeyi denedim ondada hata verdi, konuyu düzeltmeniz lazım Tüm Asus anakartlarda çalışmıyor sanırsam, veya siz bu anakartta bu gösterdiğiniz yöntemin işe yaradığından emin misiniz? Onu cevaplarsanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sadece uuid değiştirmeyi denedim ondada hata verdi, konuyu düzeltmeniz lazım Tüm Asus anakartlarda çalışmıyor sanırsam, veya siz bu anakartta bu gösterdiğiniz yöntemin işe yaradığından emin misiniz? Onu cevaplarsanız sevinirim.
çoğunda çalışmaktadır

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga ben hepsi ne randım attım ama ben bilgisayara format atamam bi soru olurmu
o strıng yazanların hepsine sasa yazdım ondan bir sorun olurmu

hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
herşeyi yaptım foramtladım oyunu indriyorrum inşallah olur

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu spoof çalışmıyor yapıyorum ama gene de eski haline dönüyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle bu bir spoofer değildir bunu bilmeyen arkadaşlar var ise ben söyleyeyim. Diğer bir özelliği Leptop'larda genelde çalışmaz, bir diğeri sadece AMİ Anakartlar'da işlem görmektedir. Nadir de olsa UEFİ de iş görmektedir. En önemlisi ise bu işlemi yaparak Anakartınız yeni ise garanti kapsamından çıkartmış olursunuz. Sadece İdd değişerek banınızın kalkacağını çok düşünmeyin. Bunun yanı sıra BIOS up/downgrade de gerekir bazı sistemlerde. Yapacağınız işlemleri iyice araştırmadan yapmayın yahut sunmayın. Bir çok kişinin burada zarara uğramasına yol açabilirsiniz. Bu tarz işlemler riskli işlemlerdir. İyi forumlar

hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle bu bir spoofer değildir bunu bilmeyen arkadaşlar var ise ben söyleyeyim. Diğer bir özelliği Leptop'larda genelde çalışmaz, bir diğeri sadece AMİ Anakartlar'da işlem görmektedir. Nadir de olsa UEFİ de iş görmektedir. En önemlisi ise bu işlemi yaparak Anakartınız yeni ise garanti kapsamından çıkartmış olursunuz. Sadece İdd değişerek banınızın kalkacağını çok düşünmeyin. Bunun yanı sıra BIOS up/downgrade de gerekir bazı sistemlerde. Yapacağınız işlemleri iyice araştırmadan yapmayın yahut sunmayın. Bir çok kişinin burada zarara uğramasına yol açabilirsiniz. Bu tarz işlemler riskli işlemlerdir. İyi forumlar
eyw ama önümüze geleni deniyoruz turnuvalara giricektik o yüzden önemli benim için biraz

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eyw ama önümüze geleni deniyoruz turnuvalara giricektik o yüzden önemli benim için biraz

Deneye bilirsiniz tabi sizin şahsi kararlarınız kimseyi ilgilendirmez ben sadece size olabilecek şeyleri söylüyorum. Araştıra bilirsiniz bu işlemler riskli işlemlerdir ki sadece bir program indireyim, rastgele id değişsin ve ne hikmetse kalıcı olsun.... Zaten bu bir spoofer değil, herkes Anakart'dan ban yemiyor. Disclerden de yiyebilirsin, ip adresinden de, ekran kartından da, anakarttan da ve en önemlisi hepsinden de. Spoofer hepsini kaplayan bir gereçtir sadece. İyice araştırılmadan bu tarz şeylerin yapılması sadece sizi ve bilgisayarınızı yorar. İnternet üzerinde ücretli bir şekilde sağlam spoofer satan insanlar var oralardan destek almak ve uygulamak yahut 3 ay beklemek daha mantıklı.

hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
olmadı zaten denemeyin hiç arkadaşlar turnuvalar yatıı

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
denemek isterdim fakat anakartim UEFI