şuan deniyorum çalışırsa yazarım konu altınaBen de bu şekilde yapmıştım çalışmıştı konu eski ama 1 ay öncesinde yaptigımda çalıştı hala çalışıyordur büyük ihtimalle
Tamamdır dostum umarım çalışır ben tüm umudumu kaybetmiştim dedim bir deniyim ne kaybederim ki diye denedim olduşuan deniyorum çalışırsa yazarım konu altına
kanka malesef çalışmıyor denedimTamamdır dostum umarım çalışır ben tüm umudumu kaybetmiştim dedim bir deniyim ne kaybederim ki diye denedim oldu
yapma ya şimdi deneyecektim başka çalışan var mı bildiğin?kanka malesef çalışmıyor denedim![]()
bildiğim yok kankam ama araştır google üzerindenyapma ya şimdi deneyecektim başka çalışan var mı bildiğin?
Başka yöntemlere bak o zaman kankamkanka malesef çalışmıyor denedim![]()
fixlenmiş kardomHala ise yarıyor mu ?
Kral benim anakart asus H310M-K R2.0 kesin çalışır mı ? discorddan ulaşırsanda çok sevinirim. DİSCORD : Adem Halit#1624
DMIEDIT programını açın ve gelen ekranda "Type 000" dan başlayın "Type 004" e kadar yeşil renkli olanların üstüne tıklayıp "String Value" yazan yerleri sırayla isimlerini değiştirin sallayabilirsiniz değiştirdikten sonra "ok" tuşuna basın tüm yeşilleri
hallettikten sonra SOL üst kısımda "UPDATE" tuşuna basınız ve "ALL" tuşuna tıklayın gelen ekrana "YES" tuşuna basınız ardından bilgisayarınıza format atın ve banınız kalkmış olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 67308Ekli dosyayı görüntüle 67309
ASUS VE MSİ anakartların da sorunsuz çalışacaktır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap