Çözüldü Valorantdan hwıd ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Beyler hiç bir hile kullanmadım yan hesaptaydım lolden banlı hesap sadece öylesine dereceli oynuyordum maçın ortasında bir anda perma ban yedim HWID atılmış mıdır daha denemedim hesap oluşturamadığım için bilgisi olan varmı olay az önce oldu.

Çözüm
Program Data/Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını sil
AppData/Local/Riot Games klasörünü tamamen sili
Games/League of Legends/Config ve Logs klasörünü tamamen sil
Çalıştır > "Temp" Recent" "%temp%" "Prefetch" klasörlerini temizle, önemsiz dosyaları atlayabilirsin.
Modemi kapatıp aç, gerekirse hard reset at.

--Bilgisayara format atmak en kesin çözümdür--
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Beyler hiç bir hile kullanmadım yan hesaptaydım lolden banlı hesap sadece öylesine dereceli oynuyordum maçın ortasında bir anda perma ban yedim HWID atılmış mıdır daha denemedim hesap oluşturamadığım için bilgisi olan varmı olay az önce oldu.
bi aralar bazı arkadaşlar lpreborn yüzünden ban yiyorlardı o yüzden yemiş olabilirsin. Başka bir hesap açıp girmeye dene eğer 152 hatası verdiyse hwıd yemişsindir spoofer kullanarak kaldırabilirsin spooferler da paralı, sitedeki methodları dene

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Program Data/Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını sil
AppData/Local/Riot Games klasörünü tamamen sili
Games/League of Legends/Config ve Logs klasörünü tamamen sil
Çalıştır > "Temp" Recent" "%temp%" "Prefetch" klasörlerini temizle, önemsiz dosyaları atlayabilirsin.
Modemi kapatıp aç, gerekirse hard reset at.

--Bilgisayara format atmak en kesin çözümdür--

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...