Valorantta hile kullanmadan süresiz ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorantta süresiz ban yedim hiçbir şekilde hile açmadım fakat script vardı pc de ondan olabilir mi ?
ve itiraz etsem banımı açarlar mı çünkü bir bot pcme erişebilir ama bir insan erişemez belki botta hata olmuştur diye düşünürler mi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valorantta süresiz ban yedim hiçbir şekilde hile açmadım fakat script vardı pc de ondan olabilir mi ?
ve itiraz etsem banımı açarlar mı çünkü bir bot pcme erişebilir ama bir insan erişemez belki botta hata olmuştur diye düşünürler mi
Bilgisayarındaki cogu hileyi algılr vanguard scriptte buna dahil supporta yazsan accaklarını dusunmuyorum ama sansını dene istersen

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başka bir oyun için hile kullandıysan (pubg mobile,lol vs.) bunuda virüs olarak algılayabilir. Bilgisayarında hileyle ilgili varsa kalıntı dosyalarını temizle

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum bildiğin üzere Valorant Vanguard adlı koruma sistemini kullanıyor. Vanguard acık iken script inject etti isen eğer Vanguard sc yi hile olarak algılayıp sana ban atıyor bizzat kendi basıma da geldi. Ticket ile çözüm bulacağını da sanmıyorum malesef.
Üzgünüm iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...