Valorantta süresiz ban yedim hiçbir şekilde hile açmadım fakat script vardı pc de ondan olabilir mi ?
ve itiraz etsem banımı açarlar mı çünkü bir bot pcme erişebilir ama bir insan erişemez belki botta hata olmuştur diye düşünürler mi
Valorantta süresiz ban yedim hiçbir şekilde hile açmadım fakat script vardı pc de ondan olabilir mi ?
ve itiraz etsem banımı açarlar mı çünkü bir bot pcme erişebilir ama bir insan erişemez belki botta hata olmuştur diye düşünürler mi
Başka bir oyun için hile kullandıysan (pubg mobile,lol vs.) bunuda virüs olarak algılayabilir. Bilgisayarında hileyle ilgili varsa kalıntı dosyalarını temizle
Merhaba dostum bildiğin üzere Valorant Vanguard adlı koruma sistemini kullanıyor. Vanguard acık iken script inject etti isen eğer Vanguard sc yi hile olarak algılayıp sana ban atıyor bizzat kendi basıma da geldi. Ticket ile çözüm bulacağını da sanmıyorum malesef.
Üzgünüm iyi oyunlar.